vacatures.ap.be

Logistiek, Transport en Supply Chain Professional

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Niel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
JooS Consulting
Sector: 
Consultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

JooS Consulting biedt onsite support aan ondernemingen. Onze consultants werken op projectbasis bij klanten en vangen tijdelijke noden op, bieden ondersteuning en geven advies. Onze Young Potentials krijgen op deze manier de kans om een zeer brede ervaring op te doen in verschillende bedrijfsomgevingen en sectoren.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Supply Chain Professional werk je in de supply chain of op de logistiek afdeling bij onze klanten. Je verleent operationele ondersteuning, advies en helpt bij de optimalisatie en communicatie binnen het departement. In deze functie heb je steeds contact met de leveranciers en klanten. Je zoekt mee naar een oplossing die voldoet aan de behoeften van de klant en de markt. Het logistieke
departement bestaat uit verschillende domeinen zoals:
- Productieplanning: Produceren van de juiste producten en hoeveelheden volgens de behoeften van de verschillende klanten en afzetmarkten.
- Materiaalplanning: Het just-in-time aankopen van de juiste materialen volgens de marktvraag.
- Distributie-supply planning: Zorgen dat de eindproducten correct en tijdig bij de juiste klant of afzetmarkt geleverd worden.

Profiel: 

Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste consultants met een Bachelor of Master diploma in Logistiek Management, Bedrijfsmanagement - Logistiek, Global Supply Chain Management of een ander Logistiek gerelateerd diploma.

Je hebt een eerste relevante ervaring opgedaan in planning, analyse of supply chain en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je kan je goed aanpassen en je bent gedreven in wat je doet. Bovendien heb je een probleemoplossend vermogen en een sterke interesse in IT.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een gevarieerde job -
Een project duurt gemiddeld 10 maanden. Na elk project staat er een andere uitdaging te wachten waar je nieuwe ervaringen opdoet.

Verscheidene ontwikkelingsmogelijkheden -
In elk project vergaar je kennis en vaardigheden. Je leert met nieuwe ITtoepassingen werken en kan je talenkennis verruimen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om extra opleidingen en trainingen te volgen.

Interessante voorwaarden -
Competitief loon gekoppeld aan prestaties, onkostenvergoeding, bedrijfswagen, verzekeringspakket, persoonlijk opleidingsprogramma
en team activiteiten.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
14 maart, 2017 to 30 december, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@joosconsulting.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845