vacatures.ap.be

Credit Management Professional

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Niel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
JooS Consulting
Sector: 
Consultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

JooS Consulting biedt onsite support aan ondernemingen. Onze consultants werken op projectbasis bij klanten en vangen tijdelijke noden op, bieden ondersteuning en geven advies. Onze Young Potentials krijgen op deze manier de kans om een zeer brede ervaring op te doen in verschillende bedrijfsomgevingen en sectoren.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Credit Management Professional ben je betrokken bij het Cash Management van onze klanten. Je geeft operationele ondersteuning en advies omtrent het Credit en Collection proces. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en opvolgen van dossiers, het bewaken van uitstaande vorderingen en het bespreken van betalingsachterstanden. Je zal zowel telefonisch als schriftelijk openstaande vorderingen opvolgen. Informatie verstrekken omtrent betalingsachterstanden en vragen over facturen correct en tijdig
beantwoorden, behoort eveneens tot jouw takenpakket.

Profiel: 

Wij zijn op zoek naar gedreven en enthousiaste Young Potentials, bij voorkeur met een diploma hoger onderwijs, of een diploma secundair onderwijs en een eerste relevante ervaring in telefonisch klantencontact.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beschikt over een uitstekende talenkennis (Nederlands, Frans, Engels) en dit zowel mondeling als schriftelijk. Bovendien ga je oplossingsgericht te werk, heb je oog voor detail en hecht je veel belang aan de kwaliteit van jouw werk. Je bent klantgericht, diplomatisch en beschikt over een grote overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een gevarieerde job -
Een project duurt gemiddeld 10 maanden. Na elk project staat er een andere uitdaging te wachten waar je nieuwe ervaringen opdoet.

Tal van ontwikkelingsmogelijkheden -
In elk project vergaar je kennis en vaardigheden. Je leert met nieuwe IT-toepassingen werken, je verbetert je talenkennis, je leert netwerken ... Bovendien krijg je de mogelijkheid om extra opleidingen en trainingen te volgen.

Interessante voorwaarden -
Competitief loon gekoppeld aan prestaties, onkostenvergoeding, bedrijfswagen, verzekeringspakket, persoonlijk opleidingsprogramma en teamactiviteiten.

Extra informatie: 

Projectbasis

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
14 maart, 2017 to 31 december, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@joosconsulting.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845