vacatures.ap.be

Sales Assistant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wilrijk
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Office management - Management assistant

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Toyota Material Handling Belgium NV
Sector: 
Logistiek
Bedrijfsactiviteiten: 

TMHBE is de Belgische invoerder van Toyota vorkheftrucks en BT magazijntoestellen. We zijn het officiële verkoopskanaal voor België en Luxemburg, en staan verder in voor alle service activiteiten over het hele land.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ben je op zoek naar een stevige uitdaging in je eigen regio? Maak dan kennis met Toyota Material Handling Belgium, een onderdeel van de wereldwijde Toyota groep.
Als marktleider in België zijn wij voor onze commerciële afdeling op zoek naar een
Sales assistant om ons team te versterken (m/v).Je komt terecht in een B2B omgeving.

Je verleent administratieve ondersteuning aan onze vertegenwoordigers. Je staat in voor de correcte offerte- en orderverwerking. In dit kader heb je regelmatig telefonische contacten met onze klanten. Je volgt de bestellingen op. Je zorgt voor de facturatie van de geleverde machines. Je komt terecht in een ervaren team, waarbij je eigen verantwoordelijkheden krijgt en opneemt. Je helpt je collega’s wanneer het druk is.

Profiel: 

Je bent in het bezit van minstens een bachelordiploma. Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans (gesproken en geschreven) en hebt goede noties van Engels. Je bent analytisch aangelegd en kan goed overweg met cijfers. Je beschikt over goede administratieve vaardigheden en werkt punctueel. Je werkt vlot met MS office (Word en Excel). Je hebt commerciële feeling. Je hebt bij voorkeur ervaring met een ERP pakket in een technische omgeving (is geen must). Je bent in staat om in een dynamische werkomgeving op efficiënte wijze om te gaan met een veelheid aan gevarieerde taken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je kan rekenen op een motiverend salaris dat wordt aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. Wij voorzien de nodige ondersteuning. Je krijgt een leuke functie en werkzekerheid in een financieel gezonde onderneming die een begrip is in de wereld van de goederenbehandeling en ver daar buiten. Je krijgt een fulltime job tijdens de normale kantooruren en glijdende werkuren.

Extra informatie: 

Mail je motivatiebrief + CV naar jobs@be.toyota-industries.eu. Als voorsmaakje kan je alvast onze company movie bekijken op https://www.youtube.com/watch?v=in9YrqJz9qk.Heb je nog vragen in verband met deze vacature? Bel dan naar 03/820.76.00 en vraag naar Geert Zutterman, je toekomstige manager. Hij geeft je met plezier meer informatie.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 juni, 2017 to 29 september, 2017
E-mail sollicitaties: 
geert.zutterman@be.toyota-industries.eu
Plaats: 
Wilrijk
Straat en huisnummer: 
Fotografielaan 47-49
Postcode: 
2610