vacatures.ap.be

Medewerker bestellingen leveranciers

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Sint-Jans-Molenbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Delhaize
Sector: 
Retail
Bedrijfsactiviteiten: 

Eind juni 2016 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw (België en Luxemburg) 759 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go) om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. Delhaize stelt een ruim assortiment voor van meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen toegankelijke prijzen. Dankzij zijn 6 huismerken (365, Delhaize, taste of Inspirations, Bio, Eco, Care) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via www.delhaize.be en www.delhaizewineworld.com voor wijn, of ze aan huis laten leveren door Caddy Home. Delhaize België, dat in 2015 een omzet verwezenlijkte van EUR 5,0 miljard en in België een marktaandeel had van 24,0%*, telt meer dan 14.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, die actief is in 11 landen en ongeveer 375.000 mensen tewerkstelt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6.500 winkels.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Jouw verantwoordelijkheden

Als medewerker bestellingen leveranciers ben je verantwoordelijk voor de voorraad van bepaalde productcategoriëen. Je voorspelt, onder invloed van de seizoenen, trends en promoties, hoe veel voorraad we nodig zullen hebben zodat onze winkels voldoende (maar ook niet te veel) producten hebben voor de klanten. Op basis van jouw voorspeling plaats je bestellingen bij de leveranciers. Dit gebeurt met behulp van semi-geautomatiseerde of manuele systemen en de bestelbonnen.

In deze rol leer je meer over onze producten en sta je in contact met verscheidene departementen en stakeholders: onze winkels, de aankoopdienst, onze leveranciers, etc. Je fungeert ook als contactpersoon bij uitstek voor alle vragen en problemen mbt herbevoorrading en onderneemt de nodige acties om zo snel mogelijk voorraadonderbrekingen te vermijden.

Profiel: 

Je bent in het bezit van een Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is niet noodzakelijk
Je hebt een passie voor voeding en retail
Je bent een vlotte communicator en kan je in de beide landstalen goed uitdrukken. Kennis van het Engels is een plus
Je beschikt over een zeer goed organisatievermogen en kan je eigen werk goed stroomlijnen in functie van de prioriteiten.Je kan nauwgezet werken en je bent in staat om problemen op te lossen.
Je bent assertief
Je hebt een goede kennis van Outlook en Excel.

Arbeidsvoorwaarden: 

We hebben 1 openstaande positie voor een contract van onbepaalde duur een 1 contract van bepaalde duur voor 5 maanden. Een aantrekkelijk loon met bijkomende extralegale voordelen, reële doorgroeimogelijkheden, toffe collega’s en een aangename werksfeer. Bij Delhaize vind je niet enkel de uitdaging, maar ook de fun.

Extra informatie: 

Interesse? Solliciteer dan op www.job.delhaize.be!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 juni, 2017 to 19 augustus, 2017
E-mail sollicitaties: 
https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=delhaize&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fr_FR&si
Plaats: 
Sint-Jans-Molenbeek
Straat en huisnummer: 
Osseghemstraat 53
Postcode: 
1080