vacatures.ap.be

Bouwkundig tekenaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Kruibeke
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Vastgoed - Landmeten

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Artes Prefab
Sector: 
Bouw
Bedrijfsactiviteiten: 

Artes Prefab maakt deel uit van de Artes Group, die actief is in de Burgerlijke Bouw, Gebouwen, Waterwerken, Restauratie en Projectontwikkeling. Artes Prefab belevert als interne productieafdeling van prefabbeton, haar zusterbedrijven Artes Depret, Artes Roegiers en Artes TWT.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als bouwkundig tekenaar binnen onze prefab afdeling, sta jij in voor het uittekenen van de te produceren prefab elementen. De collega’s binnen de Artes Group, bezorgen jou hun plannen en op basis daarvan ga jij aan de slag. Proactief neem jij met hen contact op voor het verkrijgen van eventuele bijkomende informatie. Na definitieve goedkeuring door alle partijen, gaan de uitgetekende elementen in productie. Op deze manier draag jij vanuit Kruibeke en onze Prefab afdeling bij tot de realisatie van meerdere Artes werven over gans België.

Profiel: 

Je hebt een bachelor diploma op zak, binnen een bouwkundige richting. Je kan vlot overweg met 2D tekenprogramma’s. Communicatief ben je sterk genoeg om de nodige informatie te verkrijgen van onze verschillende collega’s in de uitvoering. Het belang van nauwkeurigheid en een correcte planning schat je correct in.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden jou een job binnen een veelzijdige en financieel gezonde groep. Bij jouw opstart, zal er een interne opleiding voorzien worden zodat je de nodige programma’s snel onder de knie krijgt. Eens een paar werven bezoeken om aan de lijve te zien welke impact jouw werk zal hebben, is zeker een must.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
17 januari, 2018 to 30 april, 2018
E-mail sollicitaties: 
bo@artesgroup.be
Plaats: 
Kruibeke
Straat en huisnummer: 
Burchtstraat 89
Postcode: 
9150