vacatures.ap.be

Sales Support Engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Anderlecht
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
TROX Belgium
Sector: 
HVAC

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je behandelt lastenboeken, je stelt prijsoffertes op met behulp van een selectieprogramma en je stuurt deze daarna door naar de klant. Je wint technisch advies in aangaande de producten die je behartigt. Je speelt in op de vragen van de klanten en anticipeert op onverwachte situaties. Je houdt je productkennis op peil en blijft deze verder ontwikkelen. Dit onderneem je in nauwe samenwerking met de collega’s van zowel de binnen-als buitendienst.

Profiel: 

Je hebt minstens een Bachelordiploma op zak in een technische richting zoals Elektromechanica, Klimatisatie of Onderhoudstechnologie. Ervaring in de HVAC sector (Verwarming – Ventilatie – Klimaattechniek) is een mooi pluspunt. Je bent Nederlandstalig en je kan je vlot uitdrukken in het Frans. Kennis Engels en Duits betekenen een mooie troef. Je kan goed overweg met de gangbare MS Office toepassingen.
Je bent commercieel ingesteld en je bent vlot aan de telefoon. Je bent goed georganiseerd en punctueel. Je houdt ervan om intiatief te nemen en je werkt graag zelfstandig. Schuilt er een echte problem solver in jou? Dan ben jij de persoon waar naar wij op zoek zijn!

Arbeidsvoorwaarden: 

We bieden een interessante en uitdagende job met doorgroeimogelijkheden aan, een hoge mate van autonomie en dit in een dynamisch bedrijf met 50 jaar ervaring op de Belgische markt. Naast een competitief salaris bieden wij een aantrekkelijk pakket aan van extralegale voordelen. Het betreft een job met een contract van onbepaalde duur op voltijdse basis.

Extra informatie: 

Interesse?
Aarzel dan niet om jouw curriculum vitae samen met je motivatiebrief per mail te sturen naar: TROX Belgium – ter attentie van Mevr. Stefanie Standaert – s.standaert@trox.be

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
3 oktober, 2017 to 1 februari, 2018
E-mail sollicitaties: 
s.standaert@trox.be
Plaats: 
Anderlecht
Straat en huisnummer: 
Paepsemlaan 18G
Postcode: 
1070