vacatures.ap.be

Projectingenieur Mechanische Aandrijvingen

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wilrijk
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Atlas Copco
Sector: 
Compressortechnieken
Bedrijfsactiviteiten: 

Atlas Copco is de wereldmarktleider in compressor-technieken. In Wilrijk wordt een brede scope van activiteiten beheerd: van de ontwikkeling en de productie tot de marktlancering van industriële compressoren, vacuümoplossingen, gas- en procescompressoren, lucht- en gasbehandelingsapparatuur. Ruim 2.800 werknemers werken dagelijks aan innovatieve oplossingen in een internationale en stimulerende omgeving. Naast de Belgische activiteiten is Atlas Copco in ruim 180 andere landen actief, wat ook de mogelijkheden biedt om een buitenlands project aan te gaan. Binnen de Industrial Air divisie kijken ze uit naar een competente (m/v): Projectingenieur Mechanische Aandrijvingen

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als lid van de competentiegroep voor core componenten, waaronder aandrijvingen en kleppen, zal je een bijdrage leveren aan het fundamenteel onderzoek, de ontwikkeling en de implementatie van nieuwe, innovatieve ontwerpen voor aandrijvingen, kleppen en andere vitale componenten van de compressoren van de toekomst. Je zal nauw samenwerken met zowel verschillende internationale leveranciers van deze onderdelen alsook met de betrokken divisionele product teams, die de nieuwe technologie in het kader van compressor herontwerpprojecten zullen gebruiken. Daarnaast zal je voor deze ontwikkelde componenten ook technische ondersteuning geven aan de verschillende product companies: advies over het gebruik van deze componenten in hun applicatie, berekeningen, design review en ondersteuning bij het oplossen van kwaliteitsproblemen.
Jouw technische competentie zal zich toespitsen binnen de volgende domeinen: algemeen (elektro-)mechanisch ontwerp, pneumatica, materiaalkennis, productie-technieken, sterkteberekeningen, stromingsberekeningen en regeling van de kleppen in de compressor.

Profiel: 

De ideale kandidaat

• behaalde master Burgerlijk of Industrieel Ingenieur (Elektro-) Mechanica;
• toont een duidelijke interesse in techniek, innovatie en nieuwe technologieën;
• heeft een kritische kijk en analytische ingesteldheid;
• houdt van uitdagingen die technische diepgang vragen;
• is vertrouwd met de gangbare CAD-systemen;
• kent de gangbare IT-tools: MS Office, BPCS, Lotus Notes,…;
• kan zich goed uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je komt terecht bij een wereldspeler met een solide positie in de markt. Dankzij hun constante investering in innovatie en hun wil om tot de top te behoren, bieden zij een technisch uitdagende werkomgeving waar blijven leren en optimaliseren een vaste waarde is. Ondernemerschap wordt sterk aangemoedigd, maar op ondersteuning van ervaren ingenieurs kan je eveneens rekenen. Naast het professionele, heerst er een zeer collegiale bedrijfscultuur waarbij er tal van activiteiten worden aangeboden om een aangename werkplek te garanderen. In ruil voor je inspanningen krijg je een aantrekkelijk verloningspakket.

Extra informatie: 

Zie je jezelf hier helemaal in passen of wil je meer weten?

Solliciteren kan bij voorkeur via solliciteren@monitor.be of via het online sollicitatieformulier op http://www.monitor.be/nl/vacatures/engineering-projectingenieur-mechanische-aandrijvingen .

Voor meer informatie kan je tussen 9u en 21u terecht bij Ine Berden op 0497 44 82 18. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Brouwerslaan 29 l B - 2110 Wijnegem | 03 475 12 51
VG.474/B www.monitor.be

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
4 oktober, 2017 to 4 december, 2017
E-mail sollicitaties: 
solliciteren@monitor.be
Plaats: 
Wijnegem
Straat en huisnummer: 
Brouwerslaan 29
Postcode: 
2110