vacatures.ap.be

Project Engineer Noise, Vibration & Dynamics

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wilrijk
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Atlas Copco
Sector: 
Compressortechnieken
Bedrijfsactiviteiten: 

Atlas Copco is de wereldmarktleider in compressortechnieken. In Wilrijk wordt een brede scope van activiteiten beheerd: van de ontwikkeling en de productie tot de marktlancering van industriële compressoren, vacuümoplossingen, gas- en procescompressoren, lucht- en gasbehandelingsapparatuur. Ruim 2.800 werknemers werken dagelijks aan innovatieve oplossingen in een internationale en stimulerende omgeving. Naast de Belgische activiteiten is Atlas Copco in ruim 180 andere landen actief, wat ook de mogelijkheden biedt om een buitenlands project aan te gaan. Om het team van de Airtec divisie te versterken in haar R&D en innovatie missie, zoeken ze momenteel een gepassioneerde (m/v): Project Engineer Noise, Vibration & Dynamics

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Het Noise, Vibration and Dynamics team verricht onderzoek en ondersteund product development op het gebied van, euhm…, geluid, trillingen en machine dynamica binnen Atlas Copco. De focus van een heel team op deze specifieke competenties heeft geleid tot een hoog expertise-niveau, waardoor het een grote verscheidenheid aan meet-, analyse-, en simulatietechnieken tot zijn portfolio mag rekenen. In deze R&D functie is het jouw verantwoordelijkheid om aan de hand van verschillende productontwikkelings- en onderzoeksprojecten de efficiëntie, duurzaamheid en geluidseigenschappen van machines te bepalen. Je pakt gevarieerde vraagstukken aan door testprogramma’s uit te werken en testopstellingen te bouwen, door metingen te verrichten en door meetdata te verwerken. Daarenboven ontwerp je zelf onderdelen van testopstellingen en machinemodificaties aan de hand van CAD software. Interessant aan deze functie is ook dat je heel wat trainingsmogelijkheden, intern zowel als extern, krijgt aangeboden. Ook de collegiale en betrokken sfeer in het team verzekeren een steile leercurve.

Profiel: 

De ideale kandidaat:
• behaalde een Master Industrieel Ingenieur (Elektro-) Mechanica;
• is vertrouwd met de gangbare CAD-systemen;
• gaat inventief en oplossingsgericht te werk;
• heeft een voorkeur voor een R&D-getinte functie waarbij teamwork, duurzaamheid en klantgerichtheid centraal staan;
• kan zich goed uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je komt terecht bij een wereldspeler met een solide positie in de markt. Dankzij hun constante investering in innovatie en hun wil om tot de top te behoren, bieden zij een technisch uitdagende werkomgeving waar blijven leren en optimaliseren een vaste waarde is. Ondernemerschap wordt sterk aangemoedigd, maar op ondersteuning van ervaren ingenieurs kan je eveneens rekenen. Naast het professionele, heerst er een zeer collegiale bedrijfscultuur waarbij er tal van activiteiten worden georganiseerd om zo een aangename werkplek te garanderen. In ruil voor je inspanningen krijg je een aantrekkelijk verloningspakket.

Extra informatie: 

Zie je jezelf hier helemaal in passen of wens je meer te weten?

Solliciteren kan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier via de link http://www.monitor.be/nl/vacatures/engineering-project-engineer-noise,-vibration-dynamics
Voor meer informatie kan je tussen 9u en 21u terecht bij Ine Berden op 0497 44 82 18. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Brouwerslaan 29 l B - 2110 Wijnegem | 03 475 12 51
VG.474/B www.monitor.be

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
4 oktober, 2017 to 4 december, 2017
E-mail sollicitaties: 
solliciteren@monitor.be
Plaats: 
Wijnegem
Straat en huisnummer: 
Brouwerslaan 29
Postcode: 
2110