vacatures.ap.be

Acccount Manager

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Huizingen
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektronica-ict

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Siemens
Bedrijfsactiviteiten: 

De langetermijngroeisectoren van Siemens zijn elektrificatie, automatisering en digitalisering. Om ten volle van het marktpotentieel in deze sectoren te kunnen profiteren, zijn onze bedrijfsactiviteiten in negen afdelingen en een apart beheerd gezondheidszorgbedrijf verdeeld.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Na een grondige technische opleiding over onze producten, is jouw voornaamste opdracht de commerciële ontwikkeling van de Siemens Building Technologies producten zoals: kranen en motoren, sensoren, regelaars, gebouwbeheerssystemen… in de regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant.
Dit betekent dat je hoofdzakelijk zal instaan voor de proactieve ontwikkeling van commerciële relaties voor de verkoop van de producten van de Business Unit met voorschrijvers zoals installateurs, grote architectenbureaus, studiebureaus. Hiertoe onderhoud je eveneens nauwe banden met de eindklanten (hotels, openbare en commerciële gebouwen en infrastructuren, kantoren…) met het oog op de identificatie van eventuele opportuniteiten gerelateerd aan nieuwe projecten.
Als Account Manager sta je in voor de ontwikkeling en het beheer van duurzame relaties met de regionale partners van SIEMENS. Bovendien vertegenwoordig je de divisie Building Technologies in het kader van commerciële evenementen.
Om de aan jou tovertrouwde taken tot een goed einde te brengen, werk je efficiënt samen met jouw regionale Sales-collega’s en Customer Support, voor de uitwerking en opvolging van offertes.
Enfin rapporteer je rechtstreeks aan de Business Unit Manager

Profiel: 

• Je beschikt over een Bachelor of Masterdiploma richting Electromechanica, Automatisering, Klimatisatie of gelijkwaardig door ervaring
• Eerste commerciële ervaring in de sector van industrie, technologie, innovatie is zeker een troef
• Je hebt zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels. Goede kennis van het Frans is een pluspunt
• Je bent vertrouwd met lange verkoopcyclus

Competenties
• Leiderschap en grote overtuigingskracht
• Sociale vaardigheid
• Commerciële gevoeligheid en resultaatsgericht
• Pragmatisme
• Technische geloofwaardigheid

Arbeidsvoorwaarden: 

Je krijgt bij Siemens de kans jezelf te ontplooien in een internationale omgeving. We bieden afwisselend werk in een brede waaier aan functies en intensieve interne opleidingen om je loopbaan verder uit te bouwen. Omdat we home- en teleworking actief promoten, bieden we alternatieven voor de mobiliteitsproblematiek. We bieden je een competitief verloningspakket met een brede waaier aan mogelijke extralegale voordelen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
5 oktober, 2017 to 5 december, 2017
E-mail sollicitaties: 
talent.acquisition.be@siemens.com
Plaats: 
Huizingen
Straat en huisnummer: 
Guido Gezellestraat 123
Postcode: 
1654