vacatures.ap.be

IT Young Professional 2018

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
MC - Toegepaste informatica
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Elektronica-ict

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
AG Insurance
Sector: 
Verzekeringen
Bedrijfsactiviteiten: 

Met 23,4 procent marktaandeel in 2016 is AG Insurance de 1e verzekeringsmaatschappij in België. Onze hoofdzetel bevindt zich in Brussel. Ons aandeelhouderschap is verdeeld tussen Ageas (75 %) en BNP Paribas Fortis (25 %). We verdelen onze producten en diensten via verschillende kanalen (onafhankelijke verzekeringsmakelaars en Fintro agenten, BNP Paribas Fortis en bpost bank). Meer dan 3,5 miljoen particuliere klanten en 240.000 bedrijven schenken ons hun vertrouwen. Sinds 8 jaar bekroont het onafhankelijk onderzoeksbureau ICMA ons jaarlijks met het label "beste algemene verzekeraar in België"​. Deze erkenning hebben we te danken aan de dagelijkse inzet van onze 4.000 medewerkers. Wil je graag deel uitmaken van dit team en word jij één van onze collega’s? Raadpleeg onze uitdagingen op jobs.aginsurance.be.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wist je dat de verzekeringen behoren tot de meest geïnformatiseerde sectoren in de bedrijfswereld? Dit vertaalt zich eveneens in het hoogste IT-budget per medewerker. Volgens een grootschalig onderzoek van Gartner zal dit budget in het komende jaar zelfs nog toenemen en blijven de verzekeringen koploper.

Uit dezelfde studie blijkt verder dat er in de verzekeringen proportioneel meer mensen in IT werken dan in bijvoorbeeld de bank- en telecomsector.

Het IT departement van AG Insurance telt ongeveer 600 medewerkers en omvat 3 divisies. De divisie Information Systems (IS) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verzekeringstoepassingen en volgt de organisatie van het bedrijf, bestaande uit Non-Life, Life, Employee Benefits/Health Care en Corporate Clients.

De teams van IT Architecture & DevOps zorgen voor de link tussen de infrastructuur en de applicaties. Hier vinden we een aantal Expertise Centers als Data Warehouse, Microsoft.Net, Website Development, maar ook de teams die werken rond Enterprise & Infrastructure Architecture, Cybersecurity, Middleware & Mainframe Development Support.

Infrastructure & Operations (I&O) is verantwoordelijk voor infrastructure engineering (Server, Mainframe, Network, enz.) en voor operations (toepassingen monitoring, help desk, job scheduling management, enz).

Om onze teams in Brussel te versterken zoeken we momenteel meerdere

IT YOUNG PROFESSIONALS m/v

Je functie

Om je een stevige basis te geven begin je gedurende de eerste maanden met ontwikkeling. Hierdoor leer je niet alleen de applicaties door en door kennen, maar ontdek je ook de tools, de omgeving, de structuur en de manier van werken binnen AG Insurance. Verder heb je ook een aantal specifieke opdrachten, die eigen zijn aan het team waar je terecht komt.

De intensieve opleiding en de begeleiding door je persoonlijke coach en mentor laten je tegelijk toe grondig kennis te maken met het departement en met de verscheidenheid aan functies en verantwoordelijkheden.

Aan de hand van de opgebouwde kennis kan je in een tweede fase starten met analyse, hetzij technisch, hetzij functioneel. In deze fase ga je ook meer samenwerken met mensen uit de business en uit andere teams.

Van hieruit neem je je carrière dan in eigen handen en kies je samen met ons welke richting het beste aansluit bij jouw competenties en interesses. Of je eerder technisch of functioneel gericht bent. Of je ambities nu liggen in domeinen als functioneel of technisch design; architectuur of methodologie. Of je een schitterende Project Leader wordt of eerder als manager een volledig team op sleeptouw zal nemen…

Profiel: 

•Je bent bijna afgestudeerd in computerwetenschappen, informatica of een andere richting en hebt een passie voor IT.
•Je bent bereid om in een meertalige omgeving te werken (Nederlands, Frans en Engels).
•Je toont de wil om te groeien in je job en binnen AG Insurance.
•Je brengt frisse ideeën aan om AG Insurance verder klaar te stomen voor de toekomst.
•Je klantgerichte houding komt tot uiting in elk aspect van je job

Extra informatie: 

Wij bieden:

Bij de grootste verzekeraar van het land staat IT voor:
•Een departement van ca. 600 mensen;
•Projecten met impact;
•Tal van opleidingstrajecten op maat;
•Een sterke dynamiek;
•Naast je manager, krijg je ook een coach en een mentor toegewezen, bij wie je met al je vragen terecht kunt;
•Er is een uitgebreid opleidingsplan voorzien, dat gespreid is over ongeveer 2 maanden en dat gaat over zowel informatica technische aspecten als over project management, development methodology, IT Architectuur, enz;
•Daarna sta je zelf aan het roer van je carrière en kies je welke richting het beste aansluit bij jouw competenties en interesses.
• De nodige flexibiliteit om een goed evenwicht te vinden tussen werk en privé.
• Een moderne werkplek met de juiste tools en hedendaagse technologie.
• Een aantrekkelijk loonpakket met een brede waaier aan voordelen.

Klinkt goed, zeg je?

Schrijf je nu in voor onze IT Recruitment Days (https://jobs.aginsurance.be/nl/jobs/it_young_professionals)! Je maakt er meteen kennis met AG Insurance, IT en je toekomstige collega’s.

Toon ons je talent! Als het klikt, krijg je dezelfde dag nog een contractvoorstel.

En er is meer! Je kan er ook een prijs winnen.

See you at the IT Recruitment Day!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
6 november, 2017 to 31 augustus, 2018
E-mail sollicitaties: 
michael.banneel@aginsurance.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Emile Jacqmainlaan 53
Postcode: 
1000