vacatures.ap.be

Landmeter

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Hasselt
Provincie van tewerkstelling: 
Limburg
Opleiding: 
WT - Vastgoed - Landmeten

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Stad Hasselt
Sector: 
Overheid

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Stad Hasselt zoekt een enthousiaste landmeter voor de technische uitvoeringsdiensten. In deze gevarieerde job sta je in voor het opmaken en uitwerken van opmetingsplannen, verkavelingsplannen, verdelingsplannen, verwervingsplannen en rooilijnplannen. Je bent een belangrijke schakel tussen de openbare diensten en de private landmeterbureaus. Ben je iemand die zeer nauwkeurig en planmatig te werk gaat, leergierig is en graag initiatief neemt? Stel je dan zeker kandidaat.

Profiel: 

- Kennis en ervaring van/met opmetingen, tekenen in autocad en opzoekingen is een meerwaarde.
- Je hebt kennis over opmetingen, totalstation, GPS, coördinatenstelsels,…
- Je hebt kennis van opmetingen van gebouwen “intra muros”
- Je hebt kennis over de relevante regelgeving met betrekking tot het uitwerken van opmetingsplannen
- Je hebt een goede kennis van AutoCad, Word, Excel, Outlook,…
- Je hebt kennis van opzoekingsmethoden bij externe diensten en bureaus.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Je behaalde een diploma van gegradueerde (hoger onderwijs van het korte type) of professionele bachelor of daarmee gelijkgesteld onderwijs in de afdeling vastgoed of landmeten (bijvoorbeeld: diploma gegradueerde in de topografie of een bachelor in het vastgoed-landmeten) of je behaalde een diploma van kandidaat / academische bachelor of daarmee gelijkgesteld onderwijs in de afdeling vastgoed of landmeten of een diploma van meetkundig schatter van onroerende goederen.
Dit diploma moet je behalen in het Nederlands. Anders is het vereist dat je geslaagd bent op een taalexamen op het niveau van de functie dat je afgelegd
hebt bij Selor. De kandidaten die een buitenlands diploma voorleggen moeten een gelijkwaardigheidserkenning met een Belgisch diploma voorleggen (meer
informatie: www.naric.be > aanvraagformulieren);
- slagen in selectieproeven die bestaan uit een schriftelijke proef (100 punten), een praktische proef bestaande uit een opmeting en het uitwerken van een opmetingsplan (100 punten), een mondelinge proef (100 punten) en een psychotechnische proef (100 punten). Enkel de kandidaten die 50% behalen op een proef worden uitgenodigd voor de volgende proef. Om te slagen moeten de kandidaten minstens 50% behalen op elke proef en minimum 60% in totaal. Bij een groot aantal kandidaten zal er een preselectie plaatsvinden.
- De selecties beginnen vanaf januari.

Extra informatie: 

Je sollicitatie moet ten laatste op 10 december 2017 toekomen bij de Stad Hasselt, Personeelsdienst – Aanwervingen, Groenplein 1, 3500 Hasselt. Je kan je sollicitatie per post versturen naar bovengenoemd adres, afgeven op dit adres of e-mailen naar loopbaan@hasselt.be.
Je sollicitatie bestaat uit de volgende stukken:
- een sollicitatiebrief;
- een gedetailleerd curriculum vitae;
- een afschrift van het vereiste studiebewijs – laatstejaarsstudenten moeten hun vereiste diploma ten laatste op het ogenblik van de effectieve aanstelling meebrengen. Een schoolbewijs moet in dit geval toegevoegd worden.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Geert Orye (011 28 30 44 of geert.orye@hasselt.be).
Voor meer vragen over de aanwervingsprocedure kan je contact opnemen met Laurens Bammens (011 30 80 46 of via loopbaan@hasselt.be).

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
9 november, 2017 to 10 december, 2017
E-mail sollicitaties: 
loopbaan@hasselt.be
Plaats: 
Hasselt
Straat en huisnummer: 
Groenplein 1
Postcode: 
3500