vacatures.ap.be

Accountancy & Tax medewerker (sep 2018)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Willebroek
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
VGD
Sector: 
Tax, audit, accountancyadvies
Bedrijfsactiviteiten: 

Studeer je in 2018 af binnen een economische richting en ben je op zoek naar een eerste topjob? Zoek je een omgeving die je uitdaagt om toe te passen wat je de voorbije jaren geleerd hebt, maar waar verdere ontwikkeling gestimuleerd wordt door interne en externe vorming? Wil je werken in een omgeving waar je autonoom aan de slag kan, maar toch ondersteund wordt door collega’s met meer ervaring? Dan ben je bij VGD aan het juiste adres!

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als accountancy & tax medewerker in VGD Willebroek kom je terecht in hecht team van een 15-tal accountancy & tax professionals.
Samen met je collega’s ondersteunen jullie ondernemers in hun ambitie om rendabel en succesvol te groeien, waarbij de nadruk wordt gelegd op een hoogstaande, multidisciplinaire dienstverlening.
Dit doe je door mede in te staan voor accountancy én fiscale werkzaamheden, wat onder meer omvat BTW-verplichtingen, de eindejaarsafsluiting, aangiften personenbelasting, aangiften vennootschapsbelasting, … e.d. voor klanten.

Profiel: 

Ben jij ...
Een communicatieve bachelor of masterstudent in een financiële of economische richting (bv. Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, Master Handelswetenschappen, Master TEW, ...)
Met een kritische, analytische geest en klantgerichte mindset
Die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken, bij te leren en
Die graag in een klein, maar hecht team samenwerkt om topresultaten te bereiken?

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden ...
Een voltijds contract van onbepaalde duur
Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden
Een ondernemende en stimulerende bedrijfscultuur waarbij medewerkers gezamenlijk hun schouders zetten onder de uitbouw en groei van onze organisatie
Een kans om deel uit te maken van een grotere structuur met 9 kantoren, 240 medewerkers en diverse in-house specialisten die toch ook wendbaar is en open staat voor nieuwe ideeën en initiatieven
Een aantrekkelijk salaris dat in relatie staat tot je inzet en persoonlijke groei, inclusief een opleidingsbudget om je eigen carrière vorm te geven

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
29 november, 2017 to 30 juni, 2018
E-mail sollicitaties: 
kristien.wouters@vgd.eu
Plaats: 
Willebroek
Straat en huisnummer: 
Mechelsesteenweg 355
Postcode: 
2830