vacatures.ap.be

Netwerk planner & coördinator

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Herk-de-Stad
Provincie van tewerkstelling: 
Limburg
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
WT - Vastgoed - Landmeten

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Flexorius
Sector: 
Human Resources

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Voor één van onze klanten in Brussel & Antwerpen zijn we op zoek naar iemand met een passie voor ICT en techniek. Zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan bij een nationale speler in de telecommunicatie? Lees dan zeker verder!

Profiel: 

Als planner en coördinator heb je een sleutelrol in het team en ben je verantwoordelijk voor de opbouw, het beheer en het onderhoud van het kabelnet (met de focus op glasvezelnetwerk). Jouw ultieme doel is mee te denken met de klant en een optimale infrastructuur uit te denken en te documenteren. Je gaat uit van de bestaande situatie en staat in voor de optimalisatie, uitbreiding of vernieuwing van het netwerk, waarbij je op een efficiënte manier mankracht, materiaal en budgetten kan inzetten. Al jouw organisatorische vaardigheden zal je moeten uitspelen: je werkt het hele proces door middel van logisch redeneren planmatig uit van A tot Z. Dat wil zeggen dat je ook tijdens de voorbereidings- en uitvoeringsfase je designs opvolgt zodat deze met de juiste prioriteit worden uitgevoerd.
Ook je communicatieve talenten en luistervaardigheden komen hier goed van pas. Je verzorgt namelijk de communicatie met externe partijen (gemeentes, studiebureaus, projectontwikkelaars, nutsbedrijven, …) naar aanleiding van bestaande of nieuwe projecten.

Wat verwachten wij van jou?

 Je bloeit helemaal open in een dynamische omgeving met de nodige afwisseling. Je past je makkelijk aan en stelt je flexibel op.
 Je streeft ernaar jezelf voortdurend verder te ontwikkelen. Je gaat actief op zoek naar nieuwe inzichten, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
 Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en het prioriteren van een waslijst aan taken loopt als vanzelf.
 Je bent iemand die vooruit denkt en proactief te werk gaat. Jouw motto is dan ook “going the extra mile”.

Arbeidsvoorwaarden: 

 Je beschikt over een bachelorsdiploma. Heb je om een of andere redenen dit diploma net niet behaald, maar je hebt wel het denkniveau en deze vaardigheden aarzel dan niet om ook jouw CV aan ons te bezorgen.
 Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je ook nog een woordje Frans dan is dan een extra troef.
 Je kan makkelijk logisch redeneren en je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht. Bovendien absorbeer je snel nieuwe informatie en kom je snel tot een gefundeerde conclusie.
 Je werkt vlot met de PC en leert snel nieuwe tools aan.
 Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Wat zijn zeker nog pluspunten?

 Je hebt de nodige kennis van telecom netwerken (Kaas gegeten van attenuatie of verzwakking, dan heb je al zeker een beentje voor )
 Kennis GIS systemen en tools (Het helpt als Lambert72 één van je Facebookvrienden is).

Extra informatie: 

Wat bieden we jou?

 Je moet absoluut nog geen expert zijn in bovenstaande materie, een opleiding wordt gegeven “on the job”, waardoor je elke dag bijleert.
 Wij zijn op zoek naar meerdere netwerk planners & coördinatoren, voor diverse steden in België. Afhankelijk van jouw voorkeur, kunnen we je hier tewerkstellen (o.a. Brussel, Antwerpen, Geel, Gent).
 Je werkt in dagdienst van maandag tem vrijdag.
 Naast al deze voordelen bieden we je een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, GSM-abonnement, hospitalisatieverzekering, …

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
5 december, 2017 to 5 februari, 2018
E-mail sollicitaties: 
hello@flexorius.com
Plaats: 
Herk-de-Stad
Straat en huisnummer: 
Rummenweg 57
Postcode: 
3540