vacatures.ap.be

Expert Energy (warmtenetten)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Edegem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Energiemanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Ingenium
Sector: 
Ingenieursbureau
Bedrijfsactiviteiten: 

Meerdere decennia al maken we als studiebureau gebouwen duurzaam, energiezuinig en intelligent. Daarbij adviseren, ontwerpen en optimaliseren we als experts in sustainable buildings de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van gebouwen, individueel en op site- en wijkniveau. De beste oplossingen van vandaag zijn daarbij slechts het vertrekpunt. We zetten graag niéuwe bakens, die de toekomst bepalen. Onze opdrachtgevers uitdagen en ons door hen laten uitdagen in de meest ambitieuze projecten: we hebben niets liever! Ingenium is een groeiend familiebedrijf dat momenteel met meer dan 90 medewerkers actief is vanuit Brugge, Leuven, Gent en Antwerpen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Droom je ervan om:

- Je met energiescans en - audits en masterplannen te kunnen uitleven op het vlak van energieoptimalisaties van gebouwen en bedrijven en hun installaties?
- Te zoeken naar innovatieve oplossingen die in de praktijk gerealiseerd zullen worden?
- Technisch-financiële haalbaarheidsstudies uit te werken voor de toepassing van alternatieve energiebronnen (zon, wind, biomassa en WKK)?
- De realisatie van energieoptimalisaties voor utilities (stoom, warmte, koude, WKK) en HVAC-installaties te ontwerpen en te begeleiden?
- De realisatie van warmtenetten met in- en uitkoppeling van restwarmte of met productie van groene warmte te ontwerpen en begeleiden?

Profiel: 

Is volgend profiel jou op het lijf geschreven?

- Aan de twinkeling in je ogen zien we dat je goesting bijzonder groot is om elke dag bij te leren en samen met je collega's grenzen te verleggen.
- Je diploma van ingenieur of bachelor werktuigkunde/elektromechanica of een gelijkwaardige ervaring toont aan dat je deze job waard bent.
- Je bent (al) een expert in warmtenetten of je wil er alles over leren? Dan heb je een voetje voor.
- Zelfstandig oplossingen bedenken, schrikt je niet af. Maar overleggen en afstemmen met collega’s en externen in een projectteam is jouw natuurlijke manier van werken.
- Techniek is voor jou geen doel, maar een middel om op projectschaal te zorgen voor een duurzamer leef- en werkcomfort en op globale schaal te bouwen aan een duurzame wereld.
- Duurzaam denken en doen zit in je genen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Ingenium kun je rekenen op:

- Een projectcoach én peter/meter plus de technische kennis en alle tijd die je nodig hebt om je als expert en als mens bij ons te ontplooien.
- Een familiale sfeer waar openheid, out-of-the-box denken en constructieve samenwerking met je collega's (véél) belangrijker is dan strikte hiërarchie.
- Een constant groeiende werkgever, die alle perspectieven biedt om je verder te ontwikkelen als specialist in een bepaalde techniek of als generalist die projectverantwoordelijke wil worden.
- Een verloning op maat inclusief diverse extralegale voordelen, die aansluit bij je kennis en je ervaring en competenties.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 december, 2017 to 30 april, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@ingenium.be
Plaats: 
Brugge
Straat en huisnummer: 
Nieuwe St-Annadreef 23
Postcode: 
8200