vacatures.ap.be

CAD-Designer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Edegem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Energiemanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Ingenium
Sector: 
Ingenieursbureau
Bedrijfsactiviteiten: 

Meerdere decennia al maken we als studiebureau gebouwen duurzaam, energiezuinig en intelligent. Daarbij adviseren, ontwerpen en optimaliseren we als experts in sustainable buildings de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van gebouwen, individueel en op site- en wijkniveau. De beste oplossingen van vandaag zijn daarbij slechts het vertrekpunt. We zetten graag niéuwe bakens uit, die de toekomst bepalen. Onze opdrachtgevers uitdagen en ons door hen laten uitdagen in de meest ambitieuze projecten: we hebben niets liever! Ingenium is een groeiend familiebedrijf dat momenteel met meer dan 90 medewerkers actief is vanuit Brugge, Leuven, Gent en Antwerpen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Droom je ervan om:

- mee vorm te geven aan projecten door te BIMMEN?
- installaties uit te tekenen in 3D op het vlak van elektriciteit, HVAC, sanitair, liften... in de meest uiteenlopende en uitdagende projecten?
- dat in nauwe samenwerking met de projectingenieurs te doen, zodat de projecten goed kunnen worden uitgevoerd?
- mee te denken met de projectverantwoordelijke om het concept 'af' te maken?
- het model van jouw projecten zelf te plannen en te coördineren?

Profiel: 

Is volgend profiel jou op het lijf geschreven?

- Aan de twinkeling in je ogen zien we dat je goesting bijzonder groot is om elke dag bij te leren en samen met je collega's grenzen te verleggen.
- Je diploma van professionele bachelor in een technische richting - bij voorkeur elektromechanica, elektronica of elektriciteit - of een gelijkwaardige ervaring toont aan dat je deze job waard bent.
- Je bent (al) een expert in het uittekenen van technische installaties in gebouwen, of je wil er alles over leren? Dan heb je een voetje voor.
- Je kennis van tekenen in 3D - bij voorkeur Revit MEP - is optimaal om op een vlotte en efficiënte manier overzichtelijke ontwerpen uit te werken.
- Zelfstandig oplossingen bedenken schrift je niet af. Maar overleggen en afstemmen met collega's is jouw natuurlijke manier van werken.
- Techniek is voor jou geen doel, maar een middel om op projectschaal te zorgen voor een duurzamer leef- en werkcomfort en op globale schaal te bouwen aan een duurzame wereld.
- Duurzaam denken en doen zit in je genen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij ons kan je rekenen op:

- Een projectcoach én een peter/meter plus de technische kennis en alle tijd die je nodig hebt om je als expert en als mens bij ons te ontplooien.
- Een familiale sfeer waar openheid, out-of-the-box denken en constructieve samenwerking met je collega's (véél) belangrijker is dan strikte hiërarchie.
- Een constant groeiende werkgever, die alle perspectieven biedt om je verder te ontwikkelen in je job.
- Een verloning op maat inclusief diverse extralegale voordelen, die aansluit bij je kennis en je ervaring en competenties.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 december, 2017 to 30 april, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@ingenium.be
Plaats: 
Brugge
Straat en huisnummer: 
Nieuwe St-Annadreef 23
Postcode: 
8200