vacatures.ap.be

Expert Commissioning (elektriciteit)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Edegem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Energiemanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Ingenium
Sector: 
Ingenieursbureau
Bedrijfsactiviteiten: 

Meerdere decennia al maken we als ingenieursbureau gebouwen duurzaam, energiezuinig en intelligent. Daarbij adviseren, ontwerpen en optimaliseren we als experts in sustainable buildings de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van gebouwen, individueel en op site- en wijkniveau. De beste oplossingen van vandaag zijn daarbij slechts het vertrekpunt. We zetten graag niéuwe bakens uit, die de toekomst bepalen. Onze opdrachtgevers uitdagen en ons door hen laten uitdagen in de meest ambitieuze projecten: we hebben niets liever! Ingenium is een groeiend familiebedrijf dat momenteel met meer dan 90 medewerkers actief is vanuit Brugge, Leuven, Gent en Antwerpen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Droom je ervan om:

- je te kunnen uitleven met het uitvoeren van betrouwbaarheidsstudies voor elektrische distributie via zowel hoog- als laagspanning?
- te zoeken naar innovatieve oplossingen die in de praktijk gerealiseerd zullen worden?
- de realisatie van optimalisaties voor elektrische distributie (hoog- en laagspanning) en relighting te ontwerpen en te begeleiden?
- innovatieve technieken te verkennen en toe te passen?
- risicoanalyses conform KB 4/12/2012 uit te voeren?
- het eerste contactpunt te zijn voor de klant en al wie betrokken is bij het project?

Profiel: 

Is volgend profiel jou op het lijf geschreven?

- Aan de twinkeling in je ogen zien we dat je goesting bijzonder groot is om elke dag bij te leren en samen met je collega's grenzen te verleggen.
- Je diploma van ingenieur (master) of professionele bachelor elektrotechniek of een gelijkwaardige ervaring toont aan dat je deze job waard bent.
- Je bent (al) een expert in CANECO of soortgelijke software? Dan heb je een voetje voor.
- Ook op je kennis en ervaring met relighting en verlichtingstudies doen we graag een beroep.
- Zelfstandig oplossingen bedenken schrikt je niet af. Maar overleggen en afstemmen met je collega's en externen in een projectteam is jouw natuurlijke manier van werken.
- Techniek is voor jou geen doel, maar een middel om op projectschaal te zorgen voor een duurzamer leef- en werkcomfort en op globale schaal te bouwen aan een duurzame wereld.
- Duurzaam denken en doen zit in je genen.
- Je beheerst technisch Frans.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Ingenium kun je rekenen op:

- een projectcoach én een peter/meter plus de technische kennis en alle tijd die je nodig hebt om je als expert en als mens bij ons te ontplooien.
- een familiale sfeer waar openheid, out-of-the-box denken en constructieve samenwerking met je collega's (véél) belangrijker is dan strikte hiërarchie.
- een constant groeiende werkgever, die alle perspectieven biedt om je verder te ontwikkelen als specialist in een bepaalde techniek of als generalist die projectverantwoordelijke wil worden.
- een verloning op maat inclusief diverse extralegale voordelen, die aansluit op je kennis en je ervaring en competenties.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 december, 2017 to 30 april, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@ingenium.be
Plaats: 
Brugge
Straat en huisnummer: 
Nieuwe St-Annadreef 23
Postcode: 
8200