vacatures.ap.be

Expert Maintenance

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Edegem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Energiemanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Ingenium
Sector: 
Ingenieursbureau
Bedrijfsactiviteiten: 

Meerdere decennia al maken we als ingenieursbureau gebouwen duurzaam, energiezuinig en intelligent. Daarbij adviseren, ontwerpen en optimaliseren we als experts in sustainable buildings de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van gebouwen, individueel en op site- en wijkniveau. De beste oplossingen van vandaag zijn daarbij slechts het vertrekpunt. We zetten graag niéuwe bakens uit, die de toekomst bepalen. Onze opdrachtgevers uitdagen en ons door hen laten uitdagen in de meest ambitieuze projecten: we hebben niets liever! Ingenium is een groeiend familiebedrijf dat momenteel met meer dan 90 medewerkers actief is vanuit Brugge, Leuven, Gent en Antwerpen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Droom je ervan om:

- onderhoudsprogramma's en -contracten op te stellen voor de technische installaties in nieuwe en bestaande gebouwen?
- door het uitvoeren van audits te onderzoeken in welke staat gebouwen en hun installaties zijn?
- onderhouds- en investeringsbudgetten voor meerdere jaren op te stellen om gebouwen en installaties in optimale conditie te houden.
- het eerste contactpunt te zijn voor de klant en al wie betrokken is bij het project?
- het geleverd onderhoud op te volgen?

Profiel: 

Is volgend profiel jou op het lijf geschreven?

- Heb je al een grondige kennis van de NEN 2767, dan heb je een voetje voor.
- Aan de twinkeling in je ogen zien we dat je goesting bijzonder groot is om elke dag bij te leren en samen met je collega's grenzen te verleggen.
- Jouw diploma van ingenieur (master of bachelor) of een gelijkwaardige ervaring en je grote gebetenheid om alles te weten over techniek in gebouwen, tonen aan dat je deze job waard bent.
- Zelfstandig oplossingen bedenken, schrikt je niet af. Maar overleggen en afstemmen met collega’s is jouw natuurlijke manier van werken.
- Techniek is voor jou geen doel, maar een middel om op projectschaal te zorgen voor een duurzamer leef- en werkcomfort en op globale schaal te bouwen aan een duurzame wereld.
- Duurzaam denken en doen zit in je genen.
- Je beheerst technisch Frans.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Ingenium kun je rekenen op:

- een projectcoach én peter/meter plus de technische kennis en alle tijd die je nodig hebt om je als expert en als mens bij ons te ontplooien.
- een familiale sfeer waar openheid, out-of-the-box denken en constructieve samenwerking met je collega’s (véél) belangrijker is dan strikte hiërarchie.
- een constant groeiende werkgever, die alle perspectieven biedt om je verder te ontwikkelen als specialist in een bepaalde techniek of als generalist die projectverantwoordelijke wil worden.
- een verloning op maat inclusief diverse extralegale voordelen, die aansluit bij je kennis en je ervaring en competenties.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 december, 2017 to 30 april, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@ingenium.be
Plaats: 
Brugge
Straat en huisnummer: 
Nieuwe St-Annadreef 23
Postcode: 
8200