vacatures.ap.be

Stagiair Vastgoedmakelaar

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Boortmeerbeek, Mechelen, Leuven, Boortmeerbeek
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Vastgoed - Landmeten
WT - Vastgoed - Makelaardij

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
domoXim
Sector: 
Vastgoed plus landmeting
Bedrijfsactiviteiten: 

Vastgoedmakelaar met ambitie, gegroeid uit de expatwereld. Met veel aandacht voor nieuwe producten en nieuwe diensten, met inbegrip van landmeting. Zie www.domoXim.be voor meer info, evenals de FB pagina.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Stagiair Vastgoedmakelaar: meedraaien in het kantoor in het kader van de stage, met focus op alle facetten van de vastgoedmakelaardij (inkoop, verkoop, verhuur, beheer, accountmanagement, events, ....). Voor de landmeter in spe: mee opstarten van een nieuwe activiteit, onder begeleiding van een ervaren landmeter, en met inspringmogelijkheden in de vastgoedactiviteit.

Profiel: 

Opleiding bij voorkeur op hogeschoolniveau of hoger in vastgoed of landmeting. Geen ervaring vereist. Bereid op de BIV-erkenning te behalen en onder een zelfstandigenstatuut te werken. Ervaring niet vereist.

Arbeidsvoorwaarden: 

Volledige toepassing van de BIV-voorwaarden rond stagiairs, met groeimogelijkheden binnen de bestaande kantoren, of instap als 'partner' in nieuw op te richten kantoren;

Extra informatie: 

Bij interesse is een gesprek het meest effectieve. Ik ben wekelijks in de AP gebouwen, of bel of mail en kom langs. Daar kan je niets mee verliezen!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
21 december, 2017 to 16 oktober, 2018
E-mail sollicitaties: 
walter.vermeeren@domoxim.be
Plaats: 
Boortmeerbeek
Straat en huisnummer: 
Leuvensesteenweg, 215
Postcode: 
3190