vacatures.ap.be

Junior Accountant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Aartselaar (+ 1d/w Zemst)
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Office management - Management assistant

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
WS Accountancy
Sector: 
Accountancy & Fiscaliteit
Bedrijfsactiviteiten: 

Accountantskantoor W&S en ACS Lombardia zijn beiden jarenlang gevestigde waarden op vlak van accountancy en fiscaliteit in respectievelijk Aartselaar en Zemst. In het kader van verdere groei van deze kantoren zijn wij op zoek naar een gedreven junior accountant om ons team te versterken.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Na je inwerkingsperiode, waarbij je je vertrouwd maakt met de procedures en klanten, werk je in team mee aan het bijhouden van dossiers van A tot Z. Je bent de eerste contactpersoon van de klant. Naarmate je meer kennis en ervaring verwerft, nemen je verantwoordelijkheden en autonomie toe. Je dagelijkse taken zullen onder andere bestaan uit:

• Verwerken van documenten
• Opmaken van BTW – aangiften
• Aangiften vennootschapsbelasting
• Aangiften personenbelasting
• Jaarrekeningen opmaken
• Tussentijdse rapporteringen
• Financiële plannen
• Begeleiden van klanten bij allerhande vragen
• …

Profiel: 

Naast jouw bachelor of master in een financieel-economische richting beschik je bij voorkeur reeds over een eerste werkervaring binnen accountancy (schoolverlaters zijn ook welkom). Je bent uitermate geboeid door deze materie en wenst je er nog verder in te bekwamen. Vlotte kennis van MS Office (Excel, Word,….) is vereist, evenals kennis van Nederlands, Frans en Engels. Je bent analytisch ingesteld, houdt van cijferwerk en bent zeer punctueel in de afwerking van je taken. Je integreert je gemakkelijk in een groep, maar ook zelfstandig werken schrikt je niet af. Je werkt klant- en oplossingsgericht en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden: 

We bieden je een contract van onbepaalde duur aan in een aangename en professionele werksfeer, waar jong enthousiasme en ervaring elkaar perfect aanvullen. Je werkt afwisselend in beide kantoren; één dag in Zemst en vier dagen in Aartselaar. Er is mogelijkheid tot het volgen van diverse opleidingen via externe seminaries. Op termijn groei je uit tot de vaste contactpersoon van de klanten en volg je dossiers van A tot Z op. Tevens werk je mee aan de uitbouw en organisatie van het kantoor. Tenslotte bieden we een competitief verloningspakket, inclusief extralegale voordelen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
22 december, 2017 to 31 mei, 2018
E-mail sollicitaties: 
info@ws-accountancy.be
Plaats: 
Aartselaar
Straat en huisnummer: 
Oeyvaersbosch 10.3
Postcode: 
2630