vacatures.ap.be

Informatiebeheerder

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
SD Worx

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Voor de afdeling Research & Innovation in Antwerpen zijn wij op zoek naar een informatiebeheerder sociaal recht en fiscaliteit. Als informatiebeheerder kom je terecht in het Knowledgeteam met een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een aangename werksfeer, open communicatie, collegialiteit en onderling respect.

JOBINHOUD
De informatiebeheerder centraliseert en coördineert sociale, fiscale en sectorale wetgeving en informatie. Deze wetgeving en informatie wordt geanalyseerd en gestructureerd ter beschikking gesteld van de juridisch adviseurs die mee zorgen voor onze juridische dienstverlening, consultancy en loonopvolging.

- Capteren van informatie
Je bent verantwoordelijk voor het (proactief) opsporen van wetgeving en juridische informatie met betrekking tot arbeidsrecht, sociale zekerheid en loonfiscaliteit. Dit betekent het dagelijks opvolgen van het staatsblad, juridische tijdschriften en gespecialiseerde websites.

- Structureren van informatie
Deze juridische informatie wordt gestructureerd opgeslagen in een juridische databank. Dit vereist een nauwe samenwerking met de collega’s die alle informatie invoeren in de databank. Je bent eindverantwoordelijke voor deze databank.

- Ondersteunende rol

De informatiebeheerder heeft een ondersteunende rol over de verschillende teams heen. In die zin heb je een horizontale rol in de knowledge-unit. Naast de verwerking van sociale, fiscale en sectorale wetgeving ten behoeve van alle medewerkers van de afdeling Research & Innovation biedt de informatiebeheerder praktische ondersteuning aan de gespecialiseerde teams van de knowledge-unit zoals het cao-team en het team verantwoordelijk voor de loonopvolging. Je ondersteunt hen met het analyseren en verwerken van sectorale wetgeving en informatie voor de juridische databank en de tools die door onze klanten worden gebruikt.

- Samenwerking met de juridisch adviseurs
Je verspreidt relevante informatie onder de juridisch adviseurs gespecialiseerd in verschillende domeinen van het sociaal recht en de fiscaliteit. Je maakt met hen afspraken rond de verwerking van de informatie en volgt deze afspraken nauwkeurig op.

Profiel: 

We verwachten dat je:

•een professionele bachelor, richting rechtspraktijk bent of gelijkwaardig door ervaring;
•een goede kennis hebt van het Nederlands en het Frans;
•zowel zelfstandig als in team kunt werken;
•nauwkeurig bent;
•sterk analytisch bent;
•resultaatgericht en stressbestendig bent;
•snel tussen verschillende werkdomeinen kunt schakelen;
•een gedreven persoon bent en streeft naar maximale klantentevredenheid;
•initiatief neemt en innoverend bent in je eigen vakgebied;
•beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
•goed kunt werken met het Microsoft Office-pakket en vlot overweg kunt met bedrijfseigen informaticatools;
•bereid bent om voltijds te werken.

Extra informatie: 

Wij garanderen je alvast een innoverende organisatie waar je persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met het opleveren van ijzersterke resultaten voor SD Worx - nationaal én internationaal. We zorgen natuurlijk voor een passend loon en voor extralegale voordelen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
9 januari, 2018 to 9 maart, 2018
E-mail sollicitaties: 
https://sdworx.csod.com/ats/careersite/JobDetails.aspx?site=1&id=772
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brouwersvliet 2
Postcode: 
2000