vacatures.ap.be

Applicatiebouwer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Mechelen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
WT - Elektronica-ict

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
AValue

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Onze klant

Onze klant maakt software applicaties voor winkelketens, zorginstellingen, overheidsorganisaties en bedrijven. Met gebruik van de nieuwste web technologie├źn en cloud services. Ze bouwen graag oplossingen die ├ęcht werken. Projectmatig, samen met de klant. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. Met hun klanten bouwen ze aan een samenwerking op lange termijn.

Jobomschrijving

In kleine teams bouw je aan kwaliteitsvolle oplossingen met gebruik van SCRUM. In nauw overleg met je klant. Je zal veel bijleren. In de academy van onze klant volg je tal van technische trainingen, opleidingen in project management, ontwikkelmethodes, vergader- en presentatietechnieken.

Profiel: 

Profiel

Ben jij die inventieve, creatieve ontwikkelaar? Ben jij dat technologisch brein dat code vertaalt naar bedrijfsoplossingen? Bouw jij graag aan front-end oplossingen in AngularJS, JavaScript, HTML, Oracle Apex, IONIC ... met aandacht voor gebruiksgemak van de GUI? Of werk je liever aan de back-end, bijvoorbeeld met gebruik van RESTful WebServices?

Arbeidsvoorwaarden: 

Aanbod

Bezorg ons gerust je contactgegevens. Je mag rekenen op een snel antwoord.

In een eerste kennismaking stellen we je graag de bedrijfscultuur, de ICT-oplossingen en de marktbenadering voor van onze klant.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
10 januari, 2018 to 30 maart, 2018
E-mail sollicitaties: 
ellen@avalue.be
Plaats: 
Mechelen
Straat en huisnummer: 
Liersesteenweg 400
Postcode: 
2800