vacatures.ap.be

Projectleider

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Mechelen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
WT - Elektronica-ict

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
AValue

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Projectleider

Onze klant

Onze klant maakt software applicaties voor winkelketens, zorginstellingen, overheidsorganisaties en bedrijven. Met gebruik van de nieuwste web technologieën en cloud services. Ze bouwen graag oplossingen die écht werken. Projectmatig, samen met de klant. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. Met hun klanten bouwen ze aan een samenwerking op lange termijn.

Jobomschrijving

Je bent die persoonlijkheid met oog voor wat mensen willen. Je voelt aan wat de klant bedoelt en wat de gebruiker wenst. Je durft door te vragen. Je hebt oog voor de commerciële omgeving waarin het ontwikkelde product wordt geplaatst. Je helpt je team van ontwikkelaars doelgericht samen te werken. Je stelt prioriteiten en stuurt bij. Op het einde van elke sprint lever je goedwerkende software af aan de klant. Samen met je teamleden trek je lessen uit wat je hebt gemaakt en hoe je hebt samengewerkt.

Profiel: 

Profiel

Heb je talent om mensen te doen samenwerken? Heb je een relevant bachelor- of masterdiploma op zak? Heb je de skills om een team te motiveren? Heb je het talent om goed te luisteren en met weinig woorden te begrijpen wat er wordt bedoeld? Heb je oog voor de talenten van anderen? Mogelijk heb je tijdens je studie, stage of masterproef ervaring opgedaan met groeps- of teamwork. We zien je graag doorgroeien naar een gecertificeerde projectmanager.

Arbeidsvoorwaarden: 

Aanbod

Als je denkt in dit profiel te passen, willen we je heel graag spreken.

Bezorg ons je gegevens. Je mag rekenen op een snel antwoord.

In een eerste kennismaking stellen we je graag de bedrijfscultuur, ICT-oplossingen en marktbenadering voor.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
10 januari, 2018 to 30 maart, 2018
E-mail sollicitaties: 
ellen@avalue.be
Plaats: 
Mechelen
Straat en huisnummer: 
Liersesteenweg 400
Postcode: 
2800