vacatures.ap.be

Meet- en regeltechnieker

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
BASF Antwerpen
Sector: 
Chemie
Bedrijfsactiviteiten: 

BASF Antwerpen NV is de tweede grootste productievestiging van de BASF-groep en het grootste chemische bedrijf van België. Onze 3000 collega's staan in voor productie, logistiek, techniek, labo, energiemanagement en tal van ondersteunende diensten zoals veiligheid, milieu, financiën en communicatie. We bieden dan ook een breed palet aan carrièremogelijkheden, in België en internationaal.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als technicus ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden van A tot Z:
-Je lost elektrische en meet- en regeltechnische storingen zelfstandig op, voert periodieke wettelijke testen uit en voert preventief onderhoud uit op verschillende installaties.
-Je implementeert veranderingen aan installaties en processen en werkt actief mee aan projecten en voorbereidingen voor shutdowns.
-Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en garandeert een veilig verloop van de werkzaamheden.
-Je volgt technologische ontwikkelingen op die van toepassing zijn binnen je eigen vakdomein en je kunt technische documenten lezen, analyseren en interpreteren.
-Je werkt structureel en doelgericht, je verwerkt technische verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP systeem.

Profiel: 

-Je hebt een bachelor diploma elektromechanica op zak of je hebt minstens enkele jaren praktijkervaring opgedaan in een meet- en regelomgeving. Je werkt vlot met Microsoft Office pakketten.
-Je bezit een grondige kennis van elektro-, meet-, regel-, en stuurtechnieken. Jouw kandidatuur wordt versterkt indien je een basiskennis van automatiserings- (en proces-) besturingssystemen bezit.
-Je kan zelfstandig en zorgvuldig werken maar je werkt ook graag in teamverband. Je communiceert op een vlotte en duidelijke manier met je collega's en leidinggevende.
-Je stelt je flexibel op en neemt graag initiatief, je bent leergierig en bent bereid om jezelf steeds verder te ontwikkelen.
-Je hebt een probleemoplossende mindset, gaat graag nieuwe uitdagingen aan en bent bij alles wat je doet veiligheids-, milieu- en kwaliteitsbewust.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden je een veelzijdige uitdaging met verantwoordelijkheden in een gezonde, hoogtechnologische en dynamische onderneming, waar je levenslang kan leren en ontwikkelen. Als chemisch productiebedrijf biedt BASF bovendien een aantrekkelijk salaris, een uitgebreid pakket van extralegale voordelen en ruime sociale voorzieningen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
2 mei, 2018 to 30 juni, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@basf.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Scheldelaan 600
Postcode: 
2040