vacatures.ap.be

Adjunct General Manager

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Hongarije
Provincie van tewerkstelling: 
Niet in België
Opleiding: 
WT - Voedings- en dieetkunde

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Tavernier & Van De Vijver

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

U bent de rechterhand van de General Manager.
U heeft de dagelijkse leiding over productie, waarbij u instaat voor de aansturing en opvolging van de 3 productieafdelingen en van de maintenance afdeling. U werkt nauw samen met, begeleidt en motiveert de afdelingsverantwoordelijken.
U neemt initiatieven om de processen te optimaliseren. U bent verantwoordelijk voor de opvolging van rendementen. Hierbij speelt u kort op de bal, u volgt de nodige parameters nauw op en stuurt bij waar nodig.
U maakt deel uit van het management team en levert hierin een constructieve bijdrage. U rapporteert aan de General Manager, u staat hem bij in diverse projecten en bereid zich voor om zijn rol op termijn over te nemen.

Profiel: 

U heeft ervaring als leidinggevende in een productieomgeving, bij voorkeur in de voedings- of landbouwsector. Het aansturen, coachen en motiveren van mensen is voor u een tweede natuur.
U bent ingenieur van opleiding, en heeft een bijkomende economische opleiding gevolgd.
U weet van aanpakken, bent hands-on, en heeft een sterk gevoel voor ownership en verantwoordelijkheid.
U spreekt vlot Engels. U bent bereid om zich voor meerdere jaren in Hongarije (regio Boedapest) te vestigen, en de Hongaarse taal aan te leren. Voldoende leerbereidheid is hiervoor essentieel.

Extra informatie: 

Versele-Laga is een internationale fabrikant van kwalitatieve voedings- en verzorgingsmerkproducten voor prestatie- en huisdieren. Deze familiale onderneming, met zetel in Deinze, is sinds 1991 actief in Hongarije. Hier worden vooral veevoeders en petfood geproduceerd. Er wordt volop in deze site geïnvesteerd om aan de vraag te kunnen voldoen. Ter versterking van het lokale managementteam wenst Versele-Laga een Adjunct General Manager (m/v) aan te werven, die op termijn de huidige General Manager zal opvolgen.

Bijkomende vragen of interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar veerle@tavernier-vandevijver.be. Je sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld, in overeenstemming met de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
8 maart, 2018 to 31 juli, 2018
E-mail sollicitaties: 
Veerle@tavernier-vandevijver.be
Plaats: 
Gent
Straat en huisnummer: 
Wondelgemkaai 8
Postcode: 
9000