vacatures.ap.be

IT Support Engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wijnegem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Manna Foods
Sector: 
Voeding
Bedrijfsactiviteiten: 

Manna Foods (www.manna.be) is een ambitieuze familiale KMO, die voornamelijk door zijn flexibiliteit en klantgerichtheid sterke groeicijfers kent. De totale omzet bedroeg in 2017 meer dan 40 miljoen euro. Manna produceert een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle warme en koude sauzen voor de retailmarkt, food service, B-2-B en export, zowel onder het eigen Manna-merk als onder private label. Zij is marktleider in België voor de Bolognaise saus.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van alle IT toepassingen en hardware binnen de organisatie. Je bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze medewerkers. Je beheert een helpdesk systeem (op te zetten) om medewerkers zo snel mogelijk verder te helpen i.v.m. IT-gerelateerde zaken (zowel technisch als functioneel), om prioriteiten en projecten te bepalen, lost technische IT issues op en werkt permanent aan verbetering van de systemen. Het stellen van de juiste diagnoses en het uitvoeren van verbetervoorstellen is met je technisch-analytisch inzicht een kolfje naar je hand. Je voert taken uit die zorgen voor functionele efficiëntieverbeteringen, optimalisatie van SAP configuratie, … Daarnaast ben je de brug tussen onze medewerkers en de externe partners (IT, SAP, leverancier RF scanners, …). Je kan vlot de noden van het operationele gebeuren (waaronder productie, logistiek, aankoop, …) vertalen naar klantvriendelijke IT-oplossingen voor de interne gebruikers.

Profiel: 

•Je hebt minstens een bachelor diploma in een relevante richting (Toegepaste Informatica e.a.)
•Je hebt minstens een eerste geslaagde ervaring in IT
•Je bent gepassioneerd door IT en je beschikt over sterke organisatorische capaciteiten
•Je hebt een goede technische en functioneel-analytische kennis van IT-processen in een productie-omgeving
•Je hebt een pragmatische no-nonsense stijl. Je bent stressbestendig en in staat om in verschillende situaties steeds de juiste prioriteiten te stellen
•Je beschikt over goede probleemoplossende vaardigheden
•Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
•Je kan zelfstandig werken, hebt sterke zin voor verantwoordelijkheid en bent flexibel.
•Je hebt een goede kennis van Excel en Word
•Je hebt kennis van basis ERP, bij voorkeur SAP
•Je beheerst het Nederlands perfect, zowel schriftelijk als mondeling

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Manna Foods vind je alles wat een ambitieus iemand zoekt: uitdagingen, groeipotentieel, diversiteit binnen de functie en een ruime mate aan zelfstandigheid. En dit alles binnen een bedrijf dat volop wil groeien en innoveren! Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
9 april, 2018 to 31 mei, 2018
E-mail sollicitaties: 
lieve_vrancken@manna.be
Plaats: 
Wijnegem
Straat en huisnummer: 
Bijkhoevelaan 24
Postcode: 
2110