vacatures.ap.be

junior productmanager facility

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Office management - Management assistant

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vlaamse Overheid
Sector: 
Overheid

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Heb je een sterke affiniteit met Facility? Wil jij graag uitgroeien tot één van onze facilitaire experts van de toekomst? Sta je sterk in je schoenen en is coördineren een troef van jou? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Als junior productmanager facility neem je een coördinerende functie op waarbij je zorgt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening bij de uitbating van de gebouwen van de Vlaamse overheid. Zo ben je verantwoordelijk voor o.a. toegangscontrole, hospitality, verzending,… in onze verschillende gebouwen, waar meer dan 10.000 personeelsleden hun werkplek hebben en duizenden bezoekers over de vloer komen. Je geeft onze dienstverlening vorm en werkt (verbeter)processen uit.

Interesse in deze functie? Neem dan zeker een kijkje op onze website:
https://www.vlaanderen.be/nl/vlaamse-overheid/werken-bij-de-vlaamse-overheid/werken-voor-vlaanderen/vacatures/junior-productmanager-facility

Profiel: 

Op de uiterste inschrijvingsdatum voldoe je aan onderstaande voorwaarde:

1.Je hebt minimaal een bachelordiploma (bij voorkeur in facilitair management) of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie indien je binnenkort afstudeert en in juli 2018 het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie echter alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Alexander Hameeuw, alexander.hameeuw@kb.vlaanderen.be, tel. 0491 96 88 05).

Arbeidsvoorwaarden: 

•Je krijgt een contract van onbepaalde duur.
•Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
•Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar , bovendien heb je ook vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge) een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
•Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
•Alle personeelsleden ontvangen maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag 5,91 euro wordt door de werkgever betaald, 1,09 euro door de werknemer, via een maandelijkse inhouding op het nettoloon.
•Je wordt verloond in de salarisschaal die gekoppeld is aan de graad van Deskundige (rang B1, salarisschaal B111). Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je aanvangssalaris is minimaal 2326,03 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kun je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
•Je eerste 4 maanden vormen een inwerkperiode.
•Als je solliciteert via horizontale mobiliteit, moet je de functie ten laatste drie maanden na datum van de selectiebeslissing opnemen
•Deze selectieprocedure verloopt via een objectief wervingssysteem. Het slagen ervoor kan later toegang geven tot het meedingen naar een statutaire bevorderingsfunctie of naar een statutaire functie via de horizontale mobiliteit.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? www.werkenvoorvlaanderen.be

Extra informatie: 

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer ten laatste op 11 mei 2018.

Je stuurt het ingevuld sollicitatieformulier, samen met een kopie van je diploma:
•bij voorkeur via mail naar werkenvoor@vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van je mail of brief de vacaturetitel (junior productmanager facility) en het vacaturenummer 27763.
•of per post naar: Agentschap Overheidspersoneel - Selectiecentrum,Havenlaan 88 bus 42, 1000 Brussel

Ben je student, bezorg ons dan in de plaats van een kopie van het diploma een attest dat vermeldt dat je student bent en je ten laatste 1 juli 2018 het gevraagde diploma kan behalen.

Het sollicitatieformulier kun je terugvinden bij deze vacature op onze website.
Als je geen pc hebt, kun je het sollicitatieformulier ook opvragen op het nummer 02 553 01 08.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 april, 2018 to 11 mei, 2018
E-mail sollicitaties: 
werkenvoor@vlaanderen.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
havenlaan 88
Postcode: 
1000