vacatures.ap.be

PLC/Scada engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wijnegem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektronica-ict

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ATS Antwerpen
Sector: 
Industriële automatisering
Bedrijfsactiviteiten: 

A VISION ON TECHNOLOGY ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Software Engineer verzorgt u het ontwerp, de programmatie, de inbedrijfname en de nazorg van verschillende projecten in automatisering (voeding, automobiel, en lichte industrie). Samen met de projectleiders, klanten en partners overlegt u over de specificaties en het ontwerp. U verzorgt de PLC programmatie en/of visualisatie van het project. U zorgt voor een duidelijke documentatie. Soms wordt u ook ingeschakeld om trainingen te geven. U draagt zorg voor het op tijd leveren van betrouwbare, geteste systemen met de vooropgestelde kwaliteiten, met optimale inzet van middelen.
De PLC programmatie gebeurt o.a met Siemens, Allen-Bradley, en in mindere mate andere systemen. Voor Scada wordt voornamelijk Siemens en Schneider (Wonderware) aangewend.
In een matrixorganisatie rapporteert u aan de afdelingsleider en werkt u dagelijks in nauw overleg samen met de verschillende projectleiders.

Profiel: 

• U genoot de opleiding master (industrieel ingenieur) of bachelor elektromechanica
• U hebt een softwarebrein
• U bent flexibel en bereid tot sporadisch reizen
• U bent gebeten door besturingssystemen en state of the art MMI
• Een passie voor concepten als digital factory, industrie.4 en MES systemen is een plus
• U beschikt over een rijbewijs B
• Nederlands is de voertaal, goede kennis Frans en Engels is een pluspunt

Arbeidsvoorwaarden: 

Een uitdagende functie in een multidisciplinaire bedrijvengroep die actief is op de markt van de technologische dienstverlening. Je wordt tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur en kunt rekenen op een marktconform loon aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekering gezondheidszorgen, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen, vergoeding woon-werkverkeer, mogelijkheid tot gratis GSM-abonnement,….

Extra informatie: 

Als jong medewerker krijgt u een peter, een goede omkadering en opleiding; alles in een jonge, snelgroeiende én toch ervaren afdeling van een grote groep die garant staat voor veel mogelijkheden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
13 april, 2018 to 13 september, 2018
E-mail sollicitaties: 
steven.wauman@atsgroep.be
Plaats: 
Wijnegem
Straat en huisnummer: 
Bijkhoevelaan 10
Postcode: 
2110