vacatures.ap.be

Electrical Engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wijnegem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Energiemanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ATS Antwerpen
Sector: 
Industriële automatisering
Bedrijfsactiviteiten: 

A VISION ON TECHNOLOGY ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep die zich specialiseert in het creëren van een duurzame, innovatieve en efficiënte productie- en werkomgeving door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechanica en distributie voor een waaier aan sectoren

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Electrical Engineer verzorgt u het electrisch ontwerp, de schema’s, en werkt u mee aan de inbedrijfname en de nazorg van verschillende projecten in automatisering (voeding, automobiel, en lichte industrie). Samen met de projectleiders, klanten en partners overlegt u over de specificaties en het ontwerp. U bent goed op de hoogte van de normen voor elektrische installaties en borden. U zorgt voor een duidelijke documentatie. U draagt zorg voor het op tijd leveren van betrouwbare, geteste systemen met de vooropgestelde kwaliteiten, met optimale inzet van middelen.
De schema’s worden hoofdzakelijk gemaakt met Eplan P8. Kennis van Autocad is echter ook aangewezen voor enige layouting.
In een matrixorganisatie rapporteert u aan de afdelingsleider en werkt u dagelijks in nauw overleg samen met de verschillende projectleiders.

Profiel: 

• U genoot de opleiding master (industrieel ingenieur) of bachelor elektromechanica
• U hebt kennis van of wil u verdiepen in elektrische netten, schakelmaterialen, fieldcomponenten en kabel(-berekening, -normering)
• U bent flexibel en bereid tot sporadisch reizen
• U beschikt over een rijbewijs B
• Nederlands is de voertaal, goede kennis Frans en Engels is een pluspunt

Arbeidsvoorwaarden: 

Een uitdagende functie in een multidisciplinaire bedrijvengroep die actief is op de markt van de technologische dienstverlening. Je wordt tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur en kunt rekenen op een marktconform loon aangevuld met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekering gezondheidszorgen, groepsverzekering, verzekering gewaarborgd inkomen, vergoeding woon-werkverkeer, mogelijkheid tot gratis GSM-abonnement,….

Extra informatie: 

Als jong medewerker krijgt u een peter, een goede omkadering en opleiding; alles in een jonge, snelgroeiende én toch ervaren afdeling van een grote groep die garant staat voor veel mogelijkheden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
13 april, 2018 to 13 september, 2018
E-mail sollicitaties: 
steven.wauman@atsgroep.be
Plaats: 
Wijnegem
Straat en huisnummer: 
Bijkhoevelaan 10
Postcode: 
2110