vacatures.ap.be

Hands-On Customer Care Medewerker

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Lier
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Monitor personeelsadvies
Sector: 
Human Resource

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Al meer dan 20 jaar is onze opdrachtgever te Lier dé exclusieve distributeur van kwaliteitsmerken voor baby- en kinderartikelen. Van fopspeentjes over drinkbekers naar autostoelen, van ergonomische draagzakken naar slaapzakken tot meegroeistoelen, en nog zoveel meer. De 9 unieke merken die ze verdelen houden veiligheid, ergonomie en design hoog in het vaandel. Ze leveren een uitstekende service aan zowel particulieren als professionele klanten in de Benelux. Om deze uitstekende service naar hun klanten te blijven garanderen zijn ze op zoek naar een meertalige en dynamische (m/v): Hands-On Customer Care Medewerker van High-End Baby- en Kinderartikelen

Profiel: 

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever ben je samen met twee collega’s verantwoordelijk voor een onberispelijke binnendienst. Je staat voortdurend in contact met verdelers via mail, telefoon, helpt klanten op een professionele manier bij tal van vragen. De orderverwerking gaat van A tot Z door je vingers zodat snelheid en efficiëntie blijvend gepaard kan gaan met klantgerichtheid en kwaliteitsvolle dienstverlening. Verder neem je een brede waaier aan taken op: van website en sociale media tot meer logistieke taken als contacten met transporteurs, het boeken van inkomende goederen, etc. . Samen met het hele bedrijf werken jullie samen om klanten en leveranciers bij te staan. Je steekt dan ook meer dan eens letterlijk de handen uit de mouwen om beurzen mee op te zetten of logistiek van betekenis te zijn. Bovenop dit uitgebreide takenpakket verwacht men dat je in deze rol de huidige processen voortdurend onder de loep houdt. Je optimaliseert, structureert, automatiseert en simplificeert je eigen takenpakket en de activiteiten van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden: 

• Je beschikt over een hogere opleiding in Bedrijfsmanagement (Logistiek, Expeditie, KMO-management, …)
• Je bent uitgesproken klantgericht, maar tegelijk ook sterk praktisch ingesteld.
• Naast het Nederlands beschik je over een (zeer) goede kennis van het Frans, gesproken en geschreven.
• Je gaat zelfstandig te werk, weet erg vlot te multitasken en woont op een boogscheut van Lier.

Extra informatie: 

• Je komt terecht in een dynamische omgeving die er naar streeft voorloper te zijn in automatisering. Ze staan er voor om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor zowel de klant als de werknemers.
• Je wordt omringd door gepassioneerde collega’s die je graag in de groep opnemen en wegwijs maken in hun producten en werkwijzen. Elkaar helpen is de boodschap.
• Je werkt dicht bij huis, wat bijdraagt tot een evenwichtige work-life balance.
• Je krijgt een aantrekkelijk verloningspakket inclusief extralegale voordelen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
9 mei, 2018 to 22 juni, 2018
E-mail sollicitaties: 
solliciteren@monitor.be
Plaats: 
Wijnegem
Straat en huisnummer: 
Brouwerslaan 29
Postcode: 
2110