vacatures.ap.be

Maatschappelijk assistent voor stad Antwerpen & onze administratieve zetel in Lier

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Dienst maatschappelijk werk Vlaams en Neutraal Ziekenfonds
Sector: 
sociale sector

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds met 46 kantoren draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel. Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 113.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Om onze krachtige ploeg van 138 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde maatschappelijk assistent.

Jouw takenpakket: je wordt ingeschakeld in de Dienst Maatschappelijk Werk van het VNZ. Weliswaar onder begeleiding vanuit onze zetel te Lier, zal je vooral zelfstandig moeten instaan voor de sociale dienstverlening en indicatiestellingen voor het zorgbudget in de stad Antwerpen en omgeving. Tevens zal je de vragen van onze leden beantwoorden, dit zowel telefonisch als via mail.

Profiel: 

je beschikt over een professioneel bachelordiploma Sociaal Werk, optie Maatschappelijk Werk of bent sociaal verpleegkundige. Bovendien heb je kennis van de sociale kaart en gaat jouw belangstelling uit naar de hulpverlening aan zwaar zorgbehoevende zieken en personen met een handicap in de thuissituatie. Je bent sterk in communicatie en overleg, werkt graag zelfstandig, kan vlot om met pc en administratieve taken. Ben je daarenboven nog flexibel en
mobiel, dan kijken we graag uit naar jouw sollicitatie. Enkele jaren relevante ziekenfondservaring is een extra troef.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden: een boeiende en afwisselende job met een grote mate van verantwoordelijkheid
binnen een gedreven en kameraadschappelijke ploeg. Het voltijds contract is voor
onbepaalde duur en extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een sterke groeps- en hospitalisatieverzekering, worden binnen het loonpakket voorzien.

Extra informatie: 

Dit is een last minute vacature. Stuur vóór 20 mei jouw gemotiveerde brief met cv en vermelding‘maatschappelijk assistent’ naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of per e-post: vacature@vnz.be.

Sollicitatiegesprek vindt plaats op 23/05 indien u wordt uitgenodigd.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
16 mei, 2018 to 20 mei, 2018
E-mail sollicitaties: 
vacature@vnz.be
Plaats: 
lier
Straat en huisnummer: 
Antwerpsestraat 145
Postcode: 
2500