vacatures.ap.be

Project Engineer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Diegem
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Chemie - Biochemie
WT - Chemie - Chemie
WT - Chemie - Chemische procestechnologie
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - klimatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur
WT - Elektronica-ict
WT - Energiemanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Emerson Automation Solutions
Bedrijfsactiviteiten: 

Emerson Automation Solutions is de wereldleider op het vlak van automatisatie en instrumentatie voor de procesindustrie. Met meer dan 600 locaties zijn zij de meest globale leverancier van producten, diensten en totaaloplossingen die meten, analyseren, controleren, automatiseren en procesgerelateerde verbeteringen aanbrengen bij diverse klanten in meer dan 85 landen. Emerson Automation Solutions, te Diegem, bedient de Belgische en Luxemburgse markt met vooraanstaande meetapparatuur, regelkleppen, drukontspanners, procesbesturingssystemen en optimalisatievraagstukken. Om het Belgische project sales team te versterken en te ondersteunen, zijn zij op zoek naar een (m/v): Project Engineer

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Project Engineer
Mechanical process automation solutions
In deze uitdagende functie word je het aanspreekpunt voor het uitwerkingen van oplossingen rond kleppen, regelaars en afsluiters voor projecten in de procesindustrie. Na een intensieve opleidingsperiode krijg je diverse technische vraagstukken en problemen waarvoor je adequaat de meest efficiënte oplossingen op maat van de klant weet te bieden. Je staat in voor de technische en commerciële opmaak en opvolging van offertes, bestellingen, contracten en gerelateerde zaken. Je vergaart en onderhoudt een goede kennis van het bedrijf, de oplossingen en toepassingsgebieden van waaruit je klanten technisch kan ondersteunen en helpen. Je fungeert als een schakel tussen de verschillende afdelingen en verzekert een professionele relatie met klanten. Je zal frequent communiceren met klanten, andere Emerson productie afdelingen en kantoren over de hele wereld. Je zal nauw samenwerken met de outside sales engineers en rapporteert rechtstreeks aan de Inside Sales Manager.

Profiel: 

 Je bent in het bezit van een technisch diploma of equivalent.
 Kennis van kleppen, regelaars of automatisatie is een pluspunt maar absoluut geen must!
 Je bent in staat professioneel te communiceren in een internationale omgeving en beschikt naast je technische kennis over de nodige communicatieve vaardigheden.
 Verder ben je open-minded, flexibel, weet je prioriteiten te stellen en bedenk je effectieve oplossingen op maat.
 Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een plus.

Arbeidsvoorwaarden: 

In ruil voor je inzet:
biedt Emerson Automation Solutions een aangename en dynamische werkomgeving. Na een uitgebreide training kom je te werken in een internationale, hoogtechnologische en stimulerende omgeving.
Tot slot krijg je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen en reële doorgroeimogelijkheden. Het kantoor is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. (nxpx)

Extra informatie: 

Wil je werken in een flexibele, dynamische en hightech werkomgeving? Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.
Voor meer informatie kan je terecht bij Ine Berden tussen 9u en 21u op 03 475 12 51 of 0490 42 57 44. Uw sollicitatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.
www.monitor.be

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
16 mei, 2018 to 31 oktober, 2018
E-mail sollicitaties: 
ine@monitor.be
Plaats: 
Wijnegem
Straat en huisnummer: 
Brouwerslaan 29
Postcode: 
2110