vacatures.ap.be

Milieudeskundige

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Chemie - Chemie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Pidpa
Sector: 
drinkwatersector

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als milieudeskundige krijg je een belangrijke ondersteunende rol bij de uitvoering van het takenpakket van de milieucoördinator met als doel de bedrijfsvoering van Pidpa in overeenstemming te brengen met de geldende milieureglementering.

Onze cel milieucoördinatie is actief in het beheer van afvalstoffen, afvalwater, bodem (en grondverzet), grondwater, gevaarlijke stoffen en energie. Verder verlenen we ondersteuning bij de opmaak van milieuvergunningsaanvragen en het beheer van ruimingsspecie en rioolkolkenslib. In elk van deze thema's besteden we aandacht aan milieuzorg (opmaak van milieuprocedures, milieutechnisch en juridisch advies), intern milieutoezicht (audit en controle), milieuadministratie en milieurapportage. Sinds 2016 zijn onze bedrijfsprocessen ISO 14001 gecertificeerd. Onze cel milieucoördinatie zet zich ook in voor diverse initiatieven rond duurzaam ondernemen (deelname aan het VOKA charter duurzaam ondernemen, Green Key in Hidrodoe, …).

Profiel: 

Je beschikt over een grondige vakkennis op vlak van milieuzorg, milieubeheer, milieu- en preventiemanagement, milieucoördinatie of milieuadministratie. Deze kennis heb je verworven via een bachelordiploma in deze richting(en). Laatstejaarstudenten kunnen tot het examen worden toegelaten.

Kandidaten met een bachelordiploma in een scheikundige richting aangevuld met een 2-tal jaar aantoonbare relevante ervaring in milieuadministratie en milieuwetgeving kunnen ook toegelaten worden tot het examen.

Arbeidsvoorwaarden: 

•Bruto maandwedde in functie van ervaring:◦2.461,29 euro/maand (voltijds - zonder ervaring) ◦3.806,99 euro/maand (voltijds - met 15j ervaring)
•Overname relevante ervaring: uit de privésector tot 15 jaar en uit de openbare sector onbeperkt
•35 verlofdagen en 14 feestdagen
•glijdende werktijden (38u/week)
•Standplaats: Je werkt in ons kantoor te Antwerpen
•Maaltijdcheques
•Eindejaarspremie
•Hospitalisatieverzekering
•Groepsverzekering

Extra informatie: 

Voor meer info over de jobinhoud en de gevraagde competenties, neem een kijkje op www.pidpa.be
Solliciteer onlineuiterlijk op 31 juli 2018

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
7 juni, 2018 to 31 juli, 2018
E-mail sollicitaties: 
hr@pidpa.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Desguinlei 246
Postcode: 
2018