vacatures.ap.be

Thuisverpleegkundige

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Verpleegkunde
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Zorgbedrijf Antwerpen
Sector: 
Gezondheidszorg

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Jouw missie is om als toegewijde verpleegkundige onze klanten de beste zorgen toe te dienen zodat ze zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde thuisomgeving kunnen verblijven. Elke dag ziet er anders uit en jij bepaalt zelfstandig hoeveel tijd je bij iemand thuis doorbrengt.

Functiebeschrijving

Je wordt de vertrouwenspersoon van jouw klanten. Je luister naar hen en neemt tijd voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en voert deze uit met oog voor hun gezondheid en levenskwaliteit. Je verliest hierbij de familie en behandelende arts van jouw klant niet uit het oog.

Door jouw zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel weet je steeds op te treden bij onvoorziene of spoedeisende situaties. Je houdt jouw hoofdverpleegkundige steeds op de hoogte via het individueel elektronisch dossier. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de zelfstandigheid.

Profiel: 

Als bachelor of gegradueerde in de verpleegkunde ga je dagelijks voor de voldoening en appreciatie van iedere betrokkene. Je wordt gedreven door jouw hart voor senioren en jouw wil om een maximale levenskwaliteit te garanderen in hun thuisomgeving. Je hebt een enthousiasmerende doe-mentaliteit. Feedback geven en krijgen is voor jou vanzelfsprekend en je neemt graag de touwtjes in handen. Je vindt het vanzelfsprekend om dagelijks met een elektronisch zorgdossier en e-mail te werken. Je bent steeds mee met de nieuwste technieken en volgt de kwaliteit op. Jou in het drukke verkeer verplaatsen met de wagen bezorgt je een kick.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je ontwikkelt jouw talenten door de persoonlijke begeleiding door een peter-meter en je krijgt opleidingsmogelijkheden op maat. Een eerlijk en transparant salarispakket voor een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, aangevuld met extralegale voordelen. Terugbetaling van 80% van je openbaar vervoerkosten, een fietsvergoeding of een bedrijfsfiets. Voor jouw werk gerelateerde verplaatsingen kan je gebruik maken van een van onze dienstwagens of (e-)fietsen. Het arbeidsregime is bespreekbaar en kan je aanpassen aan jouw noden.

Extra informatie: 

Heb je nog vragen? Bel dan naar Micha Cole, HR Officer Job & Talentcenter op het nummer 03 431 27 51.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
7 juni, 2018 to 31 december, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@zorgbedrijf.antwerpen.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Ballaarstraat, 35
Postcode: 
2018