vacatures.ap.be

Quality Assurance Complaint Analyst

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Puurs
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Biomedische laboratoriumtechnologie - Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie
WT - Biomedische laboratoriumtechnologie - Medische laboratoriumtechnologie
WT - Chemie - Biochemie
WT - Chemie - Chemie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Pfizer
Sector: 
Farmaceutische nijverheid
Bedrijfsactiviteiten: 

Wereldwijd werken de collega's van Pfizer samen om een positieve impact op de gezondheid van iedereen, overal te realiseren. Iedere functie bij Pfizer draagt bij aan het succes van onze onderneming en de wereldgezondheid. Daarom is Pfizer, als wereldleider in de biofarmaceutische industrie, op zoek naar nieuwe talenten die ons inspireren en die onze waarden en missie onderstrepen om van de wereld een gezondere plek te maken.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als QA Analist Complaint Handling verzeker je, samen met de Complaint Project Engineer, een kwalitatieve behandeling van de klachten binnen de productgroep waarvoor je verantwoordelijk bent.

Als QA Analist Complaint Handling ben je verantwoordelijk voor:

• Het uitvoeren, documenteren en reviewen van de klachten, inclusief het verzorgen van een antwoord naar het ziekenhuis/de zorgverstrekker/de patiënt.
• Het garanderen van het juiste onderzoeksniveau per type klacht. Het is belangrijk te kunnen differentiëren tussen product-gerelateerde klachten welke eigen zijn aan het product en proces-gerelateerde klachten, welke kunnen veroorzaakt worden tijdens ons productieproces en hierbij het gepaste onderzoeksniveau te rationaliseren.
• Het doorvertalen van de noden van de patiënt naar onze productie-omgeving en omgekeerd.
• Het ondersteunen van de Complaint Project Engineer bij het trenden van de klachten: op kwartaal- en jaarbasis wordt, aan de hand van de nodige statistische tools, de klachtenratio in kaart gebracht.
• Het ondersteunen van de Complaint Project Engineer in de coördinatie van diepgaande onderzoeken in samenwerking met experten vanuit productie, product support, QA Operations en andere afdelingen

Profiel: 

• Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring
• Je gaat georganiseerd en accuraat te werk en kan werken onder strikte deadlines
• Je beschikt over sterke geschreven communicatievaardigheden (zowel NL als Engels): je schrijft duidelijke technische rapporten van je onderzoek
• Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en data-analyse schrikt je niet af
• Je bezit overtuigingskracht die je gebruikt om verschillende partijen bij elkaar te brengen om tot de best mogelijke oplossing te komen
• Je bent een teamplayer

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
8 juni, 2018 to 8 augustus, 2018
E-mail sollicitaties: 
klaartje.lambrechts@pfizer.com
Plaats: 
Puurs
Straat en huisnummer: 
Rijksweg 12
Postcode: 
2870