vacatures.ap.be

Prettig gestoorde Marketing Coördinator (m/v)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Willebroek
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Journalistiek

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
De Meeuw nv
Sector: 
Metaalnijverheid

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

GEZOCHT: een hands-on Marketeer die op basis van sterke marktanalyse de sales afdeling ondersteunt.

• Als Marketing Coördinator stel je, in nauwe samenspraak met de Business Development manager en Managing Director, de marketingdoelstellingen en het marketingplan op. Vervolgens sta je in voor de effectieve implementatie, evaluatie en opvolging van dit marketingbeleid.
• Je stelt ook het communicatieplan op, voert het uit en volgt dit op om de naamsbekendheid en het imago van DEMEEUW in de markt te verhogen en verbeteren. Je zet zowel online als offline campagnes op en bent daarbij verantwoordelijk voor de redactie van marketingteksten.
• Je volgt actief de trends en ontwikkelingen in de markt om snel in te kunnen spelen op (toekomstige) veranderingen. Op basis van je marktanalyse reik je commerciële opportuniteiten aan.
• Je ontwikkelt kant-en-klare tools voor de salesafdeling, d.w.z. brochures, sales presentaties, sales apps, etc. Daarnaast coach je de mensen van de verkoopafdeling, assisteer je hen bij het verkoopproces en begeleid je hen bij het inzetten van de tools.
• Je organiseert tevens evenementen zoals beurzen, trade shows, customer events, etc.
• Je werkt samen met de Marketing Manager van DEMEEUW Nederland, maar weet je beleid en tools steeds aan te passen aan de markten waarvoor jij verantwoordelijk bent.
• Rapporteren doe je rechtstreeks aan de Managing Director voor België.

Profiel: 

• Je beschikt minstens over een Bachelorsdiploma en beschikt over een gezonde dosis durf en creativiteit.
• Je hebt een goed analytisch vermogen, toont zin voor initiatief en weet anderen te inspireren.
• Je bent hands-on en haalt voldoening uit zowel de strategische als operationele aspecten van je job. Je bent resultaatgericht!
• Je bent een onderhandelaar die een sterke verstandhouding uitbouwt met externe partners (zoals communicatiebureaus, copywriters, standenbouwers, grafisch designers, dataleveranciers, de overheid, etc.) en de sales afdeling.
• Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.

Arbeidsvoorwaarden: 

• In deze veelzijdige functie krijg je voldoende ruimte om initiatief te nemen en zelf met oplossingen en vernieuwende ideeën te komen.
• Je krijgt de opportuniteit om zelf verantwoordelijkheid te nemen en te beslissen.
• DEMEEUW geeft je de kans om projecten te zien groeien van A tot Z en een waardevolle bijdrage te leveren aan het resultaat.
• Werkuren van 08u00 tot 16u45.
• Vrij te kiezen vakantiedagen (geen bouwverlof) met een collectieve sluiting tussen Kerst en Nieuw en twaalf extra recuperatiedagen op een jaar.
• Aantrekkelijk salarispakket bestaande uit o.a. maaltijdcheques, groeps –en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.

Extra informatie: 

Bouwbedrijf DEMEEUW ontwerpt en vervaardigt reeds meer dan 85 jaar unitbouwsystemen, die geschikt zijn voor zowel tijdelijk als permanent verblijf. Wij zijn de referentie op het gebied van modulaire bouw en dit van aanvraag tot realisatie. Voor ieder huisvestingvraagstuk hebben wij een snel en flexibel antwoord. Met onze modulaire bouwsystemen is DEMEEUW marktleider en biedt oplossingen voor o.a. de gezondheidszorg, het onderwijs, de industrie. Hierbij staan kwaliteit, duurzaamheid en comfort steeds centraal.

Om voor onze klanten grensverleggend aan de slag te kunnen gaan, moeten we natuurlijk kunnen rekenen op een sterk team. Op een team dat stuk voor stuk bestaat uit toppers met elk zijn eigen talent en specialiteit. We zijn al aardig compleet, maar er is nog plaats voor creatief, innovatief, vernieuwend talent! Talent dat out of the box durft te denken en het sexy kantje van modulair bouwen naar buiten kan brengen.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische groep mensen? Van een team dat dagelijks met de glimlach naar het werk komt gereden, al dan niet met een bedrijfswagen? Wil je verwelkomd worden bij een bedrijf waar er niet wordt neergekeken op een nine-to-five ingesteldheid? Waar een gezonde work-life balans realiteit is en geen droom? Wil je de mogelijkheid krijgen om vernieuwend uit de hoek te komen? Ben je op zoek naar zelfstandigheid en wil je samenwerken met stuk voor stuk super leuke collega's in een informele en vriendschappelijke werkomgeving? Heb je op elke vraag volmondig "Ja!" geantwoord? Dan ben jij de jonge starter waarnaar we bij DEMEEUW op zoek zijn.

Zin om te solliciteren? Let me know!
Laat ons zien hoe creatief je DEMEEUW aan de buitenwereld zou voorstellen en wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van dit gemotiveerde team!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
29 juni, 2018 to 31 augustus, 2018
E-mail sollicitaties: 
j.vdbogaert@demeeuw.com
Plaats: 
Willebroek
Straat en huisnummer: 
Koning Leopoldlaan 8
Postcode: 
2830