vacatures.ap.be

Applicatiebeheerder/programmeur payroll

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vlaamse overheid
Sector: 
publieke sector

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als applicatiebeheerder payroll/programmeur sta je mee aan het stuur van het HR-systeem van de Vlaamse overheid. Samen met collega's analyseer je hoe dat binnen de organisatie kan gebruikt worden. Gebruiksvriendelijkheid staat daarbij centraal. Je zorgt voor het beheer en bij problemen voor de juiste oplossing.

Je werkt je stapsgewijs in door te leren van meer ervaren collega’s en krijgt de nodige autonomie om je taken uit te voeren. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en je carrière binnen de IT-wereld verder uit te bouwen.

• Hou je er van om, samen met je collega’s, op zoek te gaan naar de technische reden waarom een computerprogramma onverwachte resultaten oplevert?
• Beheer je graag, in teamverband, de instellingen van toepassingen zodat die optimaal blijven functioneren?
• Is gestructureerd en analytisch denken bovendien één van je troeven en heb je de reputatie om zorgvuldig te werken, met de nodige verantwoordelijkheidszin?

Is het antwoord op al deze vragen volmondig ‘JA’, dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Lees meer over de functie en het takenpakket in het selectiereglement.

Profiel: 

Omdat het moeilijk is om IT’ers te bereiken, vervallen de diplomavereisten en stellen we de functie open voor iedereen met een grote interesse voor IT en IT-systemen.

Je kan deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum, 8 augustus 2018
voldoet aan volgende voorwaarde:

1. Je hebt enige ervaring in het beheer van toepassingen of payroll

Lees meer over het profiel in het selectiereglement

Arbeidsvoorwaarden: 

• Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111 (aanvangssalaris van 2326,03 euro brutomaandsalaris, reglementaire toelagen niet inbegrepen).

• We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je werkgever vergoedt je woon-werkverkeer met het openbaar vervoor en/of fiets en je hospitalisatieverzekering.

• Wanneer je voldoende bent ingewerkt kan je tot 2 dagen per week van thuis uit werken.

• Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar

• Tijdens de schoolvakanties kan je, voor kinderen tussen 3 en 14 jaar, gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be

Extra informatie: 

Solliciteren kan tot en met 8 augustus 2018. Stuur het sollicitatieformulier naar werkenvoor@vlaanderen.be t.a.v. Lisa Naessens. Vermeld in het onderwerp van je mail de vacaturetitel en het vacaturenummer 27878.

De Vlaamse overheid voorziet redelijke aanpassingen voor personen met een beperking tijdens de selectieprocedure. Heb je bepaalde aanpassingen nodig om deel te kunnen nemen aan een selectie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de selectieverantwoordelijke.

De Vlaamse overheid werkt elke dag aan een beter en mooier Vlaanderen. Wil jij daaraan meewerken? Solliciteer dan vandaag nog!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 juli, 2018 to 8 augustus, 2018
E-mail sollicitaties: 
werkenvoor@vlaanderen.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
Havenlaan 88
Postcode: 
1000