vacatures.ap.be

Administratief medewerker

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Vremde
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Aspectra
Sector: 
Accountancy

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Bij Aspectra zijn we op zoek naar een administratief medewerker die mee de handen uit de mouwen wil steken en zijn/haar steentje wil bijdragen bij de verdere groei van het bedrijf.

Je zal zelfstandig onkostennota’s en facturen verwerken en er steeds voor zorgen dat de correspondentie op gepaste wijze behandeld wordt.

We zouden je hulp de eerste weken voltijds kunnen gebruiken, waarna we afbouwen naar enkele dagen per week. Op die manier leer je de eerste weken snel veel bij, waarna je zelfstandig aan de slag kan met het verwerken van de documentatie.

Profiel: 

Je hebt een boekhoudkundige achtergrond en/of durft aan de slag te gaan met die welgekende , gevreesde berg papier. Studenten die zich 4u/week vrij kunnen maken, zijn zeker welkom.

Arbeidsvoorwaarden: 

We bieden je een gevarieerde, uitdagende job aan. Je kan bij ons op korte termijn veel bijleren betreffende administratie en accountancy.

Spreekt deze omschrijving jou wel aan en ben je helemaal klaar om er in te vliegen? We zetten alvast een lekker kopje koffie klaar.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
7 september, 2018 to 7 november, 2018
E-mail sollicitaties: 
julie@avalue.be
Plaats: 
Mechelen
Straat en huisnummer: 
Liersesteenweg 400
Postcode: 
2800