vacatures.ap.be

Junior Finance Consultant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
De as Antwerpen - Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Hotelmanagement
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
JooS Consulting
Sector: 
Consultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

JooS Consulting, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Op projectbasis verzorgen we alle finance and accounting zaken – van treasury, general ledger tot BTW en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als professional in finance & accounting voor. Samen met de medewerkers op de boekhouding of de finance afdeling van onze klant, met wie je één team vormt.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

In de bedrijfswereld draait alles om cijfers. En dat is exact waar jij als consultant op elk project mee bezig zal zijn. Zo ontferm je je over de budgettaire planningen en jaarrekeningen, zodat ze voldoen aan alle regelgevingen en normen. Verder buig jij je ook over boekhoudkundige taken zoals AP & AR (Accounts Payable & Receivable), GL (General Ledger), cost accounting en controlling van de klant. Al die tijd heb jij één doel voor ogen: de financiële gezondheid van het bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Profiel: 

Tijdens je Bachelor- of Masteropleiding in Accountancy, Financiën, Handelswetenschappen, TEW of een andere finance richting, heb je de passie voor het vak ontdekt. Jouw liefde voor cijfers en klantgerichtheid zorgen ervoor dat elk project een succes wordt. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook in het Frans.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je krijgt onmiddelijk een contract van onbepaalde duur waardoor je meteen kan werken bij boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je klaar.

Uw takenpakket omvat veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen.
Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, voorzien wij op het hoofdkantoor extra opleidingen en een persoonlijk groeitraject.
Daarnaast zijn er elk jaar een aantal leuke events met JooS-collega’s en wordt er een grote focus op work-life balance gelegd.

We hanteren bij JooS Consulting een heel transparant loonbeleid, waardoor iedereen met dezelfde ervaringen hetzelfde zal verdienen. samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen vormt dit loon een aantrekkelijke start van uw carrière!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
12 september, 2018 to 31 december, 2019
E-mail sollicitaties: 
joyce.lambreghts@joosconsulting.be
Plaats: 
Niel
Straat en huisnummer: 
Galileilaan 18
Postcode: 
2845