vacatures.ap.be

dossierbehandelaar personeelsadministratie (werfreserve)

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussel
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Journalistiek
MC - Office management - Management assistant
MC - Office management - Medical management assistant
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vlaamse Overheid
Sector: 
Overheid

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Heb je een hart voor personeelsadministratie? Wil je meewerken aan een efficiënte personeels- en loonadministratie? Kan je snel en nauwkeurig werken? Ben je een krak in het opvolgen van dossiers en is klantgerichtheid één van je sterke troeven? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
Als dossierbehandelaar kom je terecht in het Dienstencentrum Personeelsadministratie en volg je dossiers op van A tot Z.

Profiel: 

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:

- Je hebt een bachelor of of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid.

- Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 4 maanden na de uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Idris Boonen, idris.boonen@vlaanderen.be, 0493 99 34 41).

Arbeidsvoorwaarden: 

- Je wordt aangeworven of overgeplaatst in de graad van deskundige (rang B1) met de bijbehorende salarisschaal B111.
Je aanvangssalaris is minimaal 2326,03 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kun je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

- Je eerste 9 maanden vormen een proefperiode met een individueel vormingsprogramma. De proeftijd is niet van toepassing indien je reeds als Vlaams ambtenaar in dezelfde of een hogere rang bent tewerkgesteld.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be

Extra informatie: 

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer ten laatste op 12 oktober 2018.

Je stuurt het ingevulde sollicitatieformulier
- bij voorkeur via mail naar werkenvoor@vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van je mail of brief de vacaturetitel ‘dossierbehandelaar personeelsadministratie (werfreserve)’ en het vacaturenummer ‘27982’.
- of per post naar: Agentschap Overheidspersoneel - Selectiecentrum, Havenlaan 88 bus 42, 1000 Brussel

Je vindt het sollicitatieformulier bij deze vacature op https://www.vlaanderen.be/nl/vlaamse-overheid/werken-bij-de-vlaamse-overheid/werken-voor-vlaanderen/vacatures/dossierbehandelaar-personeelsadministratie-werfreserve.

De Vlaamse overheid voorziet redelijke aanpassingen voor personen met een handicap tijdens de selectieprocedure. Heb je bepaalde aanpassingen nodig om deel te kunnen nemen aan een selectie? Neem dan zo vroeg mogelijk in de procedure contact op met de selectieverantwoordelijke.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
24 september, 2018 to 12 oktober, 2018
E-mail sollicitaties: 
werkenvoor@vlaanderen.be
Plaats: 
Brussel
Straat en huisnummer: 
havenlaan 88
Postcode: 
1000