vacatures.ap.be

Mechanieker

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
ANTWERPEN
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Bayer Agriculture bvba
Sector: 
Chemie
Bedrijfsactiviteiten: 

Bayer rondde in juni 2018 met succes de overname van Monsanto af en bracht het leiderschap van Monsanto op het gebied van zaaigoed en planten met specifieke eigenschappen samen met het leiderschap van Bayer op het gebied van chemische en biologische gewasbescherming. Door onze krachten te bundelen, creëren we nog omvangrijkere carrièremogelijkheden voor talent over de hele wereld. We zijn een wereldwijd team dat werkt aan het vormgeven van de landbouw door middel van baanbrekende innovatie die ten goede komt aan boeren, consumenten en onze planeet. Omdat we nu Bayer zijn, zullen we doorgaan met het aannemen van sollicitanten door middel van afzonderlijke carrièrewebsites totdat we onze carrièreplatforms kunnen integreren. Wij nodigen u uit om de carrièremogelijkheden te verkennen die beschikbaar zijn bij het gecombineerde bedrijf door advancingtogether.com/careers te bezoeken.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als mechanieker sta je in voor het onderhoud en herstelling van de machines en technische apparatuur in één van de productie-eenheden. Dit betekent dat je zowel te maken krijgt met het preventieve als curatieve onderhoud van machines, pompen, kleppen, reactoren, persluchtsystemen… met nadruk op het oplossen van mechanische defecten. Nazicht en reparatie van de uitrusting behoort tot je dagdagelijkse activiteiten. Je gaat ook na waar je veranderingen kan doorvoeren met het oog op een veiliger, betrouwbaarder verloop van het productieproces. Daarnaast sta je in voor kleine verbeteringsprojecten. Bij uitvoering van je job draag je zorg voor je eigen veiligheid en die van je collega’s. Je helpt mee bij het ombouwen van bestaande installaties of het opbouwen van nieuwe systemen. Je overlegt met collega's over teamoverschrijdende opdrachten en wisselt ervaringen uit over problemen. Als mechanieker ben je zowel praktisch als theoretisch actief.

Profiel: 

Voor deze functie zoeken we een veelzijdige bachelor Mechanica of Electro-Mechanica, of gelijkwaardig door ervaring, die affiniteit met Chemie heeft. Ervaring is een pluspunt maar starters zijn welkom. Je beschikt over een sterk analytische geest die snel en efficiënt de oorzaak van technische problemen weet op te sporen en te ontrafelen. Je bent een creatieveling die ervan houdt oplossingen te bedenken en deze uit te voeren. Je bent een technische onderlegde ‘problem solver’ die, zelfs als hij/zij er alleen voorstaat, het hoofd ‘cool’ houdt en blijft getuigen van een uitgesproken verantwoordelijkheidszin. Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou de uitgangspunten. Je bent een sociaal iemand die goed kan communiceren. Permanente bijscholing schrikt je niet af en je bezit potentieel om verder door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden: 

Voor deze functie bieden we een contract met interessante arbeidsvoorwaarden en uitgebreide extralegale voordelen. Je werkt binnen een aangename bedrijfssfeer met open communicatie op alle niveaus. Je kan zelf initiatieven nemen en er zijn tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Indien gewenst, kan je tevens gebruik maken van het gratis busvervoer vanuit Groot-Antwerpen en het Waasland.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
25 september, 2018 to 25 november, 2018
E-mail sollicitaties: 
nadia.fossion@bayer.com
Plaats: 
ANTWERPEN
Straat en huisnummer: 
Scheldelaan 460
Postcode: 
2040