vacatures.ap.be

Meet- en Regeltechnieker

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
ANTWERPEN
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Bayer Agriculture bvba
Sector: 
Chemie
Bedrijfsactiviteiten: 

Bayer rondde in juni 2018 met succes de overname van Monsanto af en bracht het leiderschap van Monsanto op het gebied van zaaigoed en planten met specifieke eigenschappen samen met het leiderschap van Bayer op het gebied van chemische en biologische gewasbescherming. Door onze krachten te bundelen, creëren we nog omvangrijkere carrièremogelijkheden voor talent over de hele wereld. We zijn een wereldwijd team dat werkt aan het vormgeven van de landbouw door middel van baanbrekende innovatie die ten goede komt aan boeren, consumenten en onze planeet. Omdat we nu Bayer zijn, zullen we doorgaan met het aannemen van sollicitanten door middel van afzonderlijke carrièrewebsites totdat we onze carrièreplatforms kunnen integreren. Wij nodigen u uit om de carrièremogelijkheden te verkennen die beschikbaar zijn bij het gecombineerde bedrijf door advancingtogether.com/careers te bezoeken.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als meet- en regeltechnieker sta je in voor het onderhoud van eigentijdse apparatuur in de afdeling. In onze fabriek ligt de klemtoon op het preventieve onderhoud, d.w.z. dat je in de productie-eenheden nagaat waar je veranderingen en verbeteringen kan doorvoeren opdat het proces veilig kan blijven verlopen. Als meet- en regeltechnieker ben je verder bezig met het onderhoud op het vlak van elektriciteit, instrumentatie en beveiligingssystemen. Het afstellen en kalibreren van de apparatuur en het aanbrengen van verbeteringen aan procescontrolesystemen behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je staat in voor de uitvoering en opvolging van het kalibratieprogramma. Je stelt PM programma’s op voor control- en safetyvalven, radio’s, gasmeters, explosiemeters en weegsystemen. Daarnaast zorg je voor de volledige afhandeling van de herstelling van de elektrische motoren en voor de configuratie en kalibratiesoftware voor nieuwe en bestaande instrumentatie. Naarmate je meer ervaring opdoet, zal het belang en de variatie van de toegewezen opdrachten verder toenemen.

Profiel: 

Voor deze functie zoeken we een veelzijdige en gedreven Bachelor elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring, die affiniteit met chemie en ‘fieldwork’ heeft. Leergierige young potentials zijn ook meer dan welkom. Je beschikt over een analytische geest die snel en efficiënt de oorzaak van technische problemen weet op te sporen en te ontrafelen. Je bent een creatieveling die ervan houdt oplossingen te bedenken en deze uit te voeren. Je bent een technische onderlegde problemsolver die, zelfs als hij/zij er alleen voorstaat, het hoofd ‘cool’ houdt en blijft getuigen van een uitgesproken verantwoordelijkheidszin. Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou de uitgangspunten. Je bent een sociaal iemand die goed kan communiceren. Je bent bereid om binnen een dagregime te werken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je werkt binnen een aangename bedrijfssfeer met directe communicatie op alle niveaus en ruimte voor sociale contacten. Je kan zelf initiatieven nemen en er zijn tal van mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
Indien gewenst, kan je tevens gebruik maken van het gratis busvervoer vanuit Groot-Antwerpen en het Waasland.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
25 september, 2018 to 25 november, 2018
E-mail sollicitaties: 
nadia.fossion@bayer.com
Plaats: 
ANTWERPEN
Straat en huisnummer: 
Scheldelaan 460
Postcode: 
2040