vacatures.ap.be

Trainer Productie verbetermethodes

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Tielen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - automatisering
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
WT - Elektromechanica - procesautomatisering
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Promtec
Sector: 
Training&Consultancy
Bedrijfsactiviteiten: 

Promtec is reeds jaren specialist in training en praktische implementatie van continue verbetertechnieken op de werkvloer. Onze doelgroepen zijn productie-omgevingenen in zowel KMO's als grote ondernemingen, alsook lokale afdelingen van multinationals. De kracht van Promtec is het vertalen van beproefde verbetermethodes naar de bedrijfsspecifieke situatie. Het concreet realiseren van de verbeteringen gebeurt steeds vanop de werkvloer. Promtec kan een beroep doen op jarenlange praktijkervaring en referenties in productie omgevingen van uiteenlopende industrieën.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Voor een klant in de voedingsindustrie (regio Herentals) zijn we op zoek naar een Trainer productie verbetermethodes. Samen met het lokale management stel je een verbeterplan op. Je implementeert verbetermethodes op de werkvloer. Je traint productiemensen in een specifieke Total Productive Manufacturing-tool: 5S, OEE, SMED, Eerstelijnsonderhoud, Kaizen. Je begeleidt projectteams op de werkvloer bij de praktische uitvoering. Je zet een systeem op om productieverliezen visueel zichtbaar te maken. Samen met de productiemensen voer je verbeterprojecten uit om de verliezen te minimaliseren. Je ondersteunt Technische Dienst bij het implementeren van een Gepland Onderhouds systeem.

Profiel: 

Je bent afgestudeerd als Bachelor of Master Electro-mechanica. Je hebt basiskennis van TPM, Lean Management of onderdelen hiervan en bent bereid je hierin te specialiseren. Je hebt interesse in productieprocessen en machine-onderhoud. Je bezit het vermogen om alle lagen van de organisatie te motiveren en te inspireren en mee te krijgen in het TPM-proces (operators, inpaksters, techniekers, supervisors, productiemanagers). Je kan moeilijke dingen op een eenvoudige manier vertellen en kan omgaan met weerstand. Je kan een projectteam aansturen. Het is een pluspunt als je vloeiend frans spreekt en schrijft. Je werkt vlot procedures, instructies, presentaties uit in Word, Excell en Powerpoint.

Arbeidsvoorwaarden: 

Promtec biedt je een gevarieerde functie waarin je al je communicatieve vaardigheden ten volle kan aanwenden binnen diverse industrieën. Naast een competitief loon bestaat jouw salarispakket uit een bedrijfswagen, gsm, laptop en een hospitalisatieverzekering.

Extra informatie: 

Stuur volgende gegevens naar info@promtec.be:
*CV
*motivatiebrief
*eventuele bereikte successen met TPM/Lean Manufacturing

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
27 september, 2018 to 27 november, 2018
E-mail sollicitaties: 
info@promtec.be
Plaats: 
Tielen
Straat en huisnummer: 
Prijstraat 5
Postcode: 
2460