vacatures.ap.be

Junior .NET developer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Groot-Bijgaarden
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Orbid
Sector: 
ICT, Telecom en Internet
Bedrijfsactiviteiten: 

Vanuit een zorg voor continuïteit en duurzame groei bij de klant, biedt Orbid op een flexibele manier versterking van kennis en aanvulling van capaciteit door een geïntegreerde no-nonsense aanpak in 3 ondersteunende domeinen: Strategy & Operations, HR en IT Solutions. Ter uitbreiding van ons team IT solutions zijn we op zoek naar een junior .NET developer.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Welke uitdaging bieden wij jou
Als .NET Developer werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversie van bestaande applicaties en integratie in bestaande systemen.
Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten en denkt met hen mee in de organisatie van hun applicaties. Ook bied je technische ondersteuning in commerciële contacten.
Op termijn sta je als projectleider bij onze klanten autonoom in voor het totaalproject: vanaf het eerste gesprek, de technische vertaling van de wensen tot en met de implementatie en opleiding van de gebruikers.
Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie.
Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega's staan centraal.

Profiel: 

Waarmee versterk je ons team
Je behaalde een bachelor of master diploma in een informatica-technische richting. Hierdoor heb je reeds ervaring met .NET (C#, ASP.NET, WPF, MVC,SQL server of gelijkwaardig).
Je bent MCSD gecertificeerd, of bent bereid om dit versneld te behalen.
Sociaal, communicatief en autonoom werken zijn kenmerken die jou typeren, dit om in een technisch gevarieerde en moeilijke omgeving je mannetje te staan bij onze klanten.

Arbeidsvoorwaarden: 

100 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie.

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

Extra informatie: 

Apply online at https://goo.gl/TmH26b

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
1 oktober, 2018 to 1 december, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobat@newjobmedia.com
Plaats: 
Groot-Bijgaarden
Straat en huisnummer: 
Alfons Gossetlaan 30
Postcode: 
1702