vacatures.ap.be

junior it helpdeskmedewerker met kennis SQL

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Synergie
Sector: 
Hr

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Voor ons hoofdkantoor te Antwerpen zoeken we versterking voor de helpdesk van onze IT-afdeling, zowel voor het oplossen van eerstelijn vragen als het oplijsten van gegevens uit onze SQL databases.

Jouw taken zullen o.a. bestaan uit:

Eerstelijnsondersteuning van de kantoren en het hoofdkantoor, technisch en functioneel.
Support tickets tijdig opvolgen en beheren van de prioriteit en deadlines.
Beheer van de gebruikersgegevens van vaste medewerkers (login, mailadres, organogram).
Signaleren en opvolgen van bugs in systemen, je contacteert hiervoor indien nodig de leverancier.
Ondersteunen van de software voor verloning van de uitzendkrachten en facturatie aan de klanten.
Beheer van het intranet in samenwerking met onze webmaster. • Installeren en onderhouden van computers in kantoren, vooral remote maar soms ter plaatse.
Up to date houden van eigen kennis over software en hardware.
Gegevens opvragen uit onze MS-SQL databases. Op die manier draag je in het IT team bij aan het realiseren van het vooropgestelde bedrijfsresultaat, de goede uitwerking van projecten en het voortbestaan en de groei van de firma.

Profiel: 

Onze ideale kandidaat heeft een diploma bachelor toegepaste informatica of equivalent, en heeft kennis van Windows servers, Active Directory, Citrix en SQL Server. Kennis van PHP, Drupal, Linux, C# of PowerShell zijn een plus.

Kennis van de uitzendsector is eveneens een plus.

Je spreekt/schrijft naast Nederlands vlot Frans aangezien ons kantorennetwerk zowel in Vlaanderen als in Wallonië gevestigd is.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je komt terecht in een vlakke structuur en een team van 7 gemotiveerde collega's met een mix van jeugdigheid en ervaring. We houden allemaal van de brede afwisseling in onze job; je komt met alle IT aspecten in aanraking. Tijdens de middagpauze kan je je competitiedrang bewijzen met een spelletje kickeren, darts of een potje pingpong tegen onze CEO. Oh ja, we hebben ook een zeer professioneel feestcomité.

Naast je loon mag je rekenen op een jaarlijks motiverend bonussysteem, maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een bedrijfswagen. Behalve deze extra-legale voordelen voorzien wij ook de nodige opleidingen en begeleiding 'on the job'.

Bovendien kom je terecht in een bruisend HR-bedrijf dat al 20 jaar werk maakt van werk voor mensen in verschillende sectoren zoals interim, bouw, recruitment & selection,... Je krijgt zo'n 400 nieuwe collega's in 70 kantoren in Vlaanderen en Wallonië en vooral veel ruimte om te groeien.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
17 oktober, 2018 to 17 december, 2018
E-mail sollicitaties: 
jobs@synergiejobs.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Desguinlei 88-90
Postcode: 
2018