vacatures.ap.be

Future leaders programme

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Genk
Provincie van tewerkstelling: 
Limburg
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
ASAP.BE

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

TalentXperts is een selectiekantoor met focus op hoger opgeleide profielen. Voor één van onze klanten, zoeken wij een 10-tal management trainees voor een nationaal of internationaal future leaders programme. Het gaat om een vaste job met een management opleidingsprogramma van 3 jaar.

Jouw takenpakket
De waarden en normen van onze opdrachtgever worden weergegeven in de 3 pillars: Culture, Family & Philosophy. Deze pillars worden ook doorgetrokken binnen het HR-beleid. Meer specifiek is er een focus op high potential medewerkers en wordt groei en ontwikkeling gestimuleerd door interne doorstroom.
Ook het Europees Management Traineeship programma kadert hierin. In heel Europa rekruteert dit bedrijf Young Potentials, die de kans krijgen om binnen een Management Traineeship zichzelf te ontwikkelen. Dit traineeship loopt over een periode van 3 jaar, waarvan de trainee wellicht elk jaar op een andere business unit (in één van de 9 Europese landen) zal worden ingezet. Startend binnen een eerder operationele rol krijgt de trainee de mogelijkheid om gedurende het traject te groeien naar meer leidinggevende en strategische rollen. Elke trainee krijgt ook een strategisch verbeteringstraject toegewezen, dat samen met 2 andere trainees dient uitgewerkt te worden. Deze projecten worden vanuit de business geïnitieerd met als doel ook effectief geïmplementeerd te worden.
Het management traineeship programma loopt al 30 jaar en tal van huidige managers hebben dit programma doorlopen. De trainee kan zelf opteren voor een nationaal of een Europees programma.

Klant
Onze opdrachtgever is een wereldwijde logistiek dienstverlener met meer dan 200 locaties in Nieuw Zeeland, Australië, Azië, de Verenigde Staten en Europa. Onze opdrachtgever focust zich op drie diensten: Europees Transport, Logistieke oplossingen en wereldwijde zee- en luchtvracht.

Profiel: 

• Je bent geboeid door de logistieke sector. Je hebt leidinggevende skills en wil op termijn graag een management functie bekleden. Je kan je vinden in de waarden en normen van dit bedrijf. Internationale ervaring, bijvoorbeeld door een uitwisselingsprogramma tijdens je studie, is een pluspunt. Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Engels, kennis van andere talen is uiteraard een pluspunt.
• Je behaalde recentelijk een bachelor of master in bv supply chain/logistiek/operations management/international business/...

Arbeidsvoorwaarden: 

• De trainees leren vooral on-the-job, maar krijgen ook jaarlijks een leiderschapstraining. Daarnaast is er ruime aandacht voor coaching on the job en is er per kwartaal een meeting met de coördinator van het management traineeship programma. Ieder kwartaal zijn er tevens management trainee sessies voorzien en op regelmatige basis ook nog trainee netwerk events.
• Heb je een bachelor of master diploma op zak en ben je geboeid door logistiek? Heb je leidinggevende skills en een goede kennis van Nederlands en Engels? Als je je tot slot kan vinden in de 3 pillars van dit bedrijf, dan word jij wellicht de volgende management trainee!

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
26 oktober, 2018 to 25 januari, 2019
E-mail sollicitaties: 
lotte.beckers@talentxperts.be
Plaats: 
Genk
Straat en huisnummer: 
Zuiderring 11
Postcode: 
3600