vacatures.ap.be

Customer Service Representative

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Tabaknatie nv
Sector: 
Internationale handel, logistiek en transport
Bedrijfsactiviteiten: 

Wie zijn wij? Tabaknatie, een familiebedrijf resulterend in één visie met snelle beslissingen, heeft zich door de jaren heen weten te positioneren als een wereldwijd marktleider in opslag, transport, logistiek en andere gerelateerde activiteiten rond organische en andere hoogwaardige producten. Wij dragen de relaties met onze commerciële partners zeer hoog in het vaandel. Elke dag streven wij samen naar de beste resultaten. De samenwerkingen met onze klanten zijn hier géén uitzondering. Hier kom jij in de kijker. Voor ons hoofdkantoor in Antwerpen zijn we op zoek naar de juiste persoon om ons customer service team te vervolledigen

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wat?

Je volgt klantendossiers van A tot Z op. Daarnaast verzorg je de juiste interne communicatie naar onze afdelingen. Je staat in voor het dagelijks contact tussen onze klanten, rederijen en de betrokken afdelingen.

Wat verwachten wij van jou?

Je staat in voor de volledige opvolging van onze klantendossiers. Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure. Je zorgt voor een correct input van gegevens in ons ERP-pakket.
Dit alles voorzie je met efficiënte service en communicatie naar onze klanten toe.
Ook op logistiek vlak zorg je voor opvolging. Zo stuur je onze logistieke afdeling aan waar nodig en boek je transporten, met de nodige documentatie en certificaten.

Op administratief vlak voer je de nodige controles uit, bereidt je facturen voor en maak je rapporteringen op.

Profiel: 

Wie ben jij?

Je bent een communicatieve, klantgerichte teamplayer. Bovendien beschik je over een probleemoplossend vermogen. Werken onder stress is voor jou geen obstakel. Onze ideale kandidaat is nauwkeurig, leergierig, neemt initiatief en is gemotiveerd om ver-der te groeien in de logistieke sector.

Background: je hebt een bacheloropleiding gevolgd of hebt gelijkwaardige ervaring. Bovendien beschik je over een basiskennis van MS Office, een goede kennis van Excel is een pluspunt. Je bezit een goede kennis van het Engels, enige kennis van het Duits of Frans is welkom.

Arbeidsvoorwaarden: 

Waarom voor Tabaknatie werken? Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.
Tabaknatie, opgericht in 1896 is dé specialist in de behandeling, opslag en transport van tabakproducten. Ons bedrijf is vooral bekend om haar belangrijke ervaring en knowhow in de tabakswereld. Wij beschikken over gespecialiseerde magazijnen (ongeveer 700.000 m²), die de meest geavanceerde technologieën bieden voor opslag en behandeling zodat we een hele waaier aan high-quality services kunnen bieden aan onze klanten.

Extra informatie: 

Overtuigd? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie je het al helemaal zitten om deel uit te maken van Tabaknatie? Solliciteer dan via onze website www.tabaknatie.be/HRM. Op onze website kan je ook terecht voor informatie over de sollicitatieprocedure.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
23 november, 2018 to 23 januari, 2019
E-mail sollicitaties: 
solliciteren@tabaknatie.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Van Den Wervestraat 66
Postcode: 
2060