vacatures.ap.be

Jong IT applicatie geweld

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Ternat
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Horta NV
Sector: 
Retail
Bedrijfsactiviteiten: 

Horta is een groepering van 60 winkels gespecialiseerd in tuin en/of dier en gekend voor een professionele aanpak op maat van de klant. Als trouwe partner voor tuin en dier, gaan onze winkels steeds op zoek naar de gepaste oplossing en staan onze sterk opgeleide medewerkers klaar met deskundig en persoonlijk advies. Bij Horta ben je dus verzekerd van een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten en professioneel advies. HORTA ATD Nv is als hoofdkantoor verantwoordelijk voor aankoop, marketing en communicatie, IT en de algemene ondersteuning van de 60 Horta winkels. Voor haar verdere professionele groei, kijken we uit naar een (m/v):

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Je speelt een super belangrijke rol in de support naar al onze winkels en haar medewerkers. Je krijgt een kick bij het snel analyseren van problemen en het aanbrengen van toepasbare oplossingen. Hierbij hou je rekening met de prioriteiten in de winkel en handel je als een echte “supporter”. Daarnaast ondersteun je de nieuwe gebruikers met opleidingen en werk je hiervoor de nodige documentatie uit. Tenslotte waak je mee over de kwaliteit van de systemen en garandeer je samen met je collega’s en externe partners een continue bereikbaarheid voor de winkels.

Profiel: 

• Je bent gedreven door hetzij applicatie support of infrastructuur support.
• Je bent een teamplayer en kan ook zelfstandig aan de slag.
• Je krijgt een boost van het “on the spot” oplossen van IT/ of applicatie problemen.
• Je leert graag bij en houdt van continue verbetering en feedback.
• Je bent hands-on en service minded.
• Je hebt bij voorkeur een IT-diploma of gelijkwaardig door ervaring.
• Je bent Nederlandstalig en hebt een grondige kennis van het Frans.
• Kennis van MS Dynamics NAV is een pluspunt, maar je hebt vooral veel goesting om onze organisatie en systemen te leren kennen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Een boeiende en afwisselende job in een dynamisch en groeiend bedrijf. Je komt terecht in een jong en enthousiast team waar ruimte heerst voor initiatief. Naast een marktconforme verloning en extralegale voordelen (o.a. firmawagen) voorzien we ook de nodige ondersteuning en ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
26 november, 2018 to 26 januari, 2019
E-mail sollicitaties: 
lvb@sodevaconsulting.com
Plaats: 
Mechelen
Straat en huisnummer: 
Zemstbaan 24
Postcode: 
2800