vacatures.ap.be

Coördinator graduaatsopleiding Voertuigtechnieken - 100%

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Karel de Grote
Sector: 
Onderwijs

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

- Je bepaalt de strategie van de graduaatsopleiding Voertuigtechnieken in lijn met de KdG-beleidslijnen en draagt verantwoordelijkheid voor het dagelijks beheer.
- Je bent verantwoordelijk voor de opleidingsvisie en ontwikkelt het curriculum van de opleiding Voertuigtechnieken.
- Je coördineert en werkt aan het dossier voor de toets nieuwe opleiding en aan het verder concretiseren van de verschillende aspecten van het curriculum (opleidingsonderdelen-doelstellingen-werkvormen-toetsing).
- Je profileert en vertegenwoordigt de opleiding in interne en externe contacten en bouwt een (informatie)netwerk met werkgevers en ondernemers.
- Je concretiseert toetsbeleid en kwaliteitszorg voor de opleiding, in lijn met de KdG-brede kaders.
- Je werkt nauw samen met de projectmedewerker voor de graduaatsopleidingen binnen KdG.
- Je bent werkzaam op campus Hoboken. Je maakt deel uit van de onderwijsgroep Wetenschappen & Technologie. Je rapporteert aan de directeur van de onderwijsgroep

Profiel: 

- Je hebt een masterdiploma.
- Je bezit vakinhoudelijke expertise m.b.t. het domein van de graduaatsopleiding Voertuigtechnieken.
- Je hebt een duidelijke visie op hoe de opleiding zich moet ontwikkelen.
- Je hebt een passie voor onderwijs en curriculumontwikkeling. Onderwijservaring en/of ervaring met lesgeven in een professionele context is een pluspunt.
- Je hebt actuele kennis van het beroepsspecifieke netwerk. Je gebruikt jouw netwerk om de doelstellingen van de opleiding, de onderwijsgroep en de hogeschool te realiseren.
- Je kan, zowel schriftelijk als mondeling, op een heldere en overtuigende manier communiceren.
- Je kan initiatief nemen en doorzetten.
- Je kan flexibel omgaan met prioriteiten en het inplannen van taken.
- Je kan zelfstandig werk plannen en uiteenlopende vragen aanpakken in functie van deadlines en opportuniteiten. Je houdt hierbij rekening met de betrokken partijen.
- Je participeert graag aan interne/externe netwerken, overleg, congressen en fora. Je leert graag bij en je geeft je eigen kennis en ervaring spontaan door aan anderen.

Arbeidsvoorwaarden: 

- Je start zo snel mogelijk na de selectie met een arbeidsovereenkomst in voltijds dienstverband (100%) als contractueel bediende. Je contract loopt tot en met 31 augustus 2019.
- Een loon in functie van je kwalificaties en ervaring (barema 502 = lector/master). Meer informatie over de weddeschalen en barema’s, vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs
- Typerende arbeidsvoorwaarden binnen onze hogeschool zijn flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een laptop, opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijke vakantieregeling.
- Volledige terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of een fietsvergoeding van 0,15 euro/km.
- KdG gelooft in de passie en het talent van haar medewerkers en streeft daarbij naar gelijke kansen. Met respect voor diversiteit en een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen, verschillende leeftijden en culturele achtergrond. Daarom nodigen we iedereen uit om zich kandidaat te stellen voor deze vacature.

Extra informatie: 

Meer informatie over deze vacature kan je bekomen bij Frank Lanssens, directeur onderwijsgroep Wetenschappen & Technologie, via 03 502 27 35 of frank.lanssens@kdg.be.

Heb je assistentie nodig bij het posten van je kandidatuur? We helpen je graag verder! Contacteer de dienst HR, via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
27 november, 2018 to 20 december, 2018
E-mail sollicitaties: 
hr@kdg.be
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat 45
Postcode: 
2018