vacatures.ap.be

Project Consultant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Wommelgem
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Toegepaste Psychologie
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Office management - Management assistant
MC - Office management - Medical management assistant
OT - Lager onderwijs
OT - Secundair onderwijs
WT - Vastgoed - Landmeten
WT - Vastgoed - Makelaardij
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Progress HR
Sector: 
Rekrutering

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ben je leergierig, flexibel en beschik je over een groot aanpassingsvermogen? Dan is een job als Project Consultant bij Progress HR wellicht je ideale job!

Als Project Consultant wordt je bij één van onze klanten ingezet om een tijdelijk project binnen het bedrijf tot een een goed einde te brengen. Een zwangerschapsvervanging op de customer service afdeling, een marketingactie met een strikte deadline, de lancering van een nieuw product in een onderneming,... Allemaal projecten die je te wachten kunnen staan.
Je bent dan ook een echte duizendpoot, die op korte termijn zich kan inwerken, computersystemen aangeleerd krijgt en met een open blik nieuwe projecten tegemoet gaat.

Profiel: 

We zoeken iemand die houdt van afwissseling, want het ene project is binnen een KMO, het andere misschien wel bij een grote multinational.

- Je beschikt over een Master of Bachelordiploma en beschikt over een uitstekende drietaligheid ( NL - FRA -ENG). Elke extra taal is uiteraard een troef.
- Daarnaast beschik je over een goede kennis MS Office ( excel, word, powerpoint).
- Je bent flexibel, positief ingesteld, met een zeer grote leerbereidheid en je kan je snel aanpassen aan mensen en situaties.
- Tot slot, je beschikt over een rijbewijs B, wij zorgen voor een leuke bedrijfswagen. Je bent bereid om 50 km rond je woonplaats te werken..

Arbeidsvoorwaarden: 

Afwisseling. Het key-woord als je in deze functie stapt. Want elk project is anders, elk bedrijf is anders, elke sector is anders.
Zo leer je op een korte termijn ontzettend veel, en lanceer je je carrière op een supersnelle manier.
Uiteraard krijg je een vast contract en een mooi salaris. Daarnaast kan je rekenen op maaltijdcheques, een onkostenvergoeding, na 6 maanden een groeps- en hospitalisatieverzekering én voorzien we een bedrijfswagen met tankkaart.

Extra informatie: 

Progress HR is een organisatie gespecialiseerd in staffing van expertprofielen via de formules werving & selectie en projectsourcing.
Dagelijks maken we het verschil voor onze klanten door hen op een professionele manier te helpen aan kwalitatieve medewerkers en zo hen mee te ondersteunen in hun vaste of tijdelijke personeelsnoden.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
28 november, 2018 to 28 januari, 2019
E-mail sollicitaties: 
kandidaat@progress-hr.be
Plaats: 
Wommelgem
Straat en huisnummer: 
A.Mortelmansstraat 4
Postcode: 
2160