vacatures.ap.be

surveyor hydrografie

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
ANTWERPEN
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Vastgoed - Landmeten
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
VLAAMSE OVERHEID

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Wil je je verdiepen in hydrografie en techniek en ben je analytisch sterk en zorgvuldig? Ben je daarnaast zeehard en werk je graag samen met anderen? Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!

Als surveyor hydrografie voer je aan boord van een schip hydrografische metingen uit op de Schelde. Je bent als het ware een landmeter op het water. Na je metingen verwerk je de verzamelde data op kantoor. Zo werk je bijvoorbeeld mee aan de opmaak van peilplannen, papieren en elektronische zeekaarten.

De Vlaamse Hydrografie (www.vlaamsehydrografie.be) biedt opleidingsmogelijkheden en een goede combinatie werk-privé. Aangezien de activiteiten van de Vlaamse Hydrografie weers- en getijafhankelijk zijn, ben je bereid om voor en na de courante kantooruren peilopdrachten uit te voeren. Je planning wordt echter ruim op voorhand besproken. Nacht- en weekendwerk en meerdaagse opdrachten zijn veeleer zeldzaam.

Profiel: 

• Je hebt een bachelordiploma of bent laatstejaar. Bij voorkeur behoorde topografie, landmeetkunde en/of hydrografie tot je opleiding.
• Je hebt de kunde om de exacte uitvoeringsmethode te identificeren en je hebt inzicht in de te volgen werkwijze voor het uitvoeren van hydrografische metingen.
• Je bent analytisch sterk en zorgvuldig.
• Je bent niet gevoelig voor zeeziekte.
• Je bent bereid om voor en na de courante kantooruren peilopdrachten uit te voeren.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Stel je kandidaat en bouw mee aan het divers Vlaanderen van morgen!

Arbeidsvoorwaarden: 

Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.

Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?
www.werkenvoorvlaanderen.be

Extra informatie: 

Solliciteren kan tot en met 2 januari 2019. Je vindt het sollicitatieformulier op www.werkenvoorvlaanderen.be .

NOG VRAGEN?

Als je bijkomende uitleg over de functie-inhoud wil, kun je contact opnemen met:

Dieter Van Campenhout
Vlaamse Hydrografie
dieter.vancampenhout@mow.vlaanderen.be
T 03 222 08 45 M 0479 52 37 14

Als je bijkomende uitleg over de selectieprocedure en deelnemingsvoorwaarden wil, kun je contact opnemen met:

Heidi Verkeyn
selectieverantwoordelijke
heidi.verkeyn@vlaanderen.be
M 0496 56 61 64

Als je bijkomende uitleg over de arbeidsvoorwaarden wil, kun je terecht op www.werkenvoorvlaanderen.be

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
3 december, 2018 to 2 januari, 2019
E-mail sollicitaties: 
werkenvoor@vlaanderen.be
Plaats: 
BRUSSEL
Straat en huisnummer: 
HAVENLAAN 88
Postcode: 
1000